Eurovision: Βαρύ πένθος για εκπρόσωπο της Ελλάδας! Ο θάνατος που τον «τσάκισε»!

Είχε κατακτήσει την 16η θέση!

Eurovision: Βαρύ πένθος για εκπρόσωπο της Ελλάδας! Ο θάνατος που τον «τσάκισε»!

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision! Αυτός είναι ο θάνατος που τον «τσάκισε»!

Πριν από 33 χρόνια στάλθηκε ως εκπρόσωπος της χώρας στον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού και κατέκτησε την 16η θέση με το τραγούδι «Μοιάζουμε».

Ο λόγος για τον Τάκη Μπινιάρη, ο οποίος ανήμερα των Χριστουγέννων έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα και βυθίστηκε στη θλίψη και τον θρήνο!

Ο ίδιος ο τραγουδιστής ενημέρωσε για την δυσάρεστη είδηση τους διαδικτυακούς του φίλους γράφοντας στο facebook:

«Η όμορφη μαμά, Νίκη Μπινιάρη έφυγε σήμερα το πρωί ήσυχα και γλυκά. Καλό ταξίδι αηδόνι μου και δυνατό μου πλάσμα. Οι γιοι σου Τάκης και Άρης Μπινιάρης… Η κηδεία θα γίνει την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου ώρα 15:30 στο κοιμητήριο του Χαλανδρίου Αναπαύσεως και Τήνου».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Eurovision πένθος θάνατος Τάκης Μπινιάρης

Δείτε επίσης αυτόν τον τραγουδιστή της Eurovision που πέθανε από λευχαιμία!

Eurovision: Σοκαριστικό περιστατικό! Ακύρωσαν την συμμετοχή τους γιατί βρέθηκε νεκρός ο...

Σοκαριστικό περιστατικό όσον αφορά τον θεσμό της Eurovision! Ακύρωσαν την συμμετοχή τους γιατί βρέθηκε νεκρός ο Πρόεδρος συγκεκριμένης χώρας!

Μία από τις μεγαλύτερες αμφισβητήσεις ή και απορίες είναι η περίπτωση των ABBA. Το σουηδικό συγκρότημα κέρδισε τον διαγωνισμό το 1974 με το τραγούδι Waterloo. Η καριέρα τους έκτοτε, εκτοξεύτηκε και το συγκρότημα έγινε διεθνώς γνωστό, ενώ θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα όλων των χρόνων.

Θάνατος Eurovision

Κι, όμως, οι ABBA θα μπορούσαν να μην είχαν κάνει τίποτε από τα παραπάνω, αν εκείνη τη χρονιά συμμετείχε η Γαλλία! Το 1974 ήταν να εκπροσωπηθεί από τον Dani με το τραγούδι «La vie à vingt-cinq ans», ο οποίος μάλιστα, ήταν και το μεγάλο φαβορί. Όμως λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού πέθανε ο Πρόεδρος της Χώρας, Ζωρζ Πομπιντού και σε ένδειξη πένθους αποσύρθηκε η συμμετοχή. Έτσι, ποτέ κανείς δεν θα μάθει πώς θα εξελίσσονταν τα πράγματα μουσικά, στην αντίθετη περίπτωση.

Επίσης, πριν φύγετε γνωρίζετε ποιο είναι το ποσό που θα πληρώσουν για όλη την οργάνωση;