Γιώργος Λιάγκας: Δημόσια εμφάνιση με καλλονή πρώην παίκτρια του Survivor! Που βρέθηκαν; Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Είναι μελαχρινή και έχει κορμάρα!

Γιώργος Λιάγκας: Δημόσια εμφάνιση με καλλονή πρώην παίκτρια του Survivor! Που βρέθηκαν; Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Φωτογραφία ντοκουμέντο αποδεικνύει πως ο Γιώργος Λιάγκας έκανε δημόσια εμφάνιση με μία καλλονή πρώην παίκτρια του Survivor! Που βρέθηκαν οι δυο τους;

Ο γνωστός παρουσιαστής πήγε σε μια έκθεση και μάλιστα όχι μόνος του... με την Ειρήνη Κολλιδά που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ!

Ο Γιώργος Λιάγκας σε ο,τι αφορά την ξεκούραση δε θέλει τσαπατσουλιές άλλωστε ο ύπνος είναι το Α και το Ω!

Όπως καταλάβατε, ο Γιώργος Λιάγκας και η Ειρήνη Κολλιδά πήγαν στην έκθεση Xenia 2019 και συγκεκριμένα επισκέφτηκαν το περίπτερο της Greco Strom!

Οι δυο τους δεν πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό αλλά και οι δυο δημοσίευσαν εικόνες στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Γιώργος Λιάγκας

Ειρήνη Κολλιδά

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος Λιάγκας πριν λίγο καιρό κατακεραύνωνε το Survivor!

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζει τα νούμερα του Survivor και του Rising Star-H ατάκα για το Πρωινό που έκανε αίσθηση! (Βίντεο)

Η κάμερα του Πρωινού συνάντησε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί τόσο στις τηλεθεάσεις του Rising Star απέναντι στο Survivor, όσο και να πετάξει μία ατάκα για τη συμμετοχή του στο Πρωινό στο παρελθόν, και τις προβλέψεις που έκανε, η οποία έκανε αίσθηση.

"Όταν ήμουν στο Πρωινό, όταν προέβλεπα νικητή έπεφτα έξω. Αν επέλεγε όμως ένα πιο γνωστό ο Καρυστινός, θα κέρδιζε τον Ξανθόπουλο. Εϊμαι πολύ περήφανος που συμμετείχα σε αυτό το show, σημείωσε σημαντικές τηλεθεάσεις, απέναντι μπήκε ένα τηλεοπτικό φαινόμενο, το κακόμοιρο το Rising Star αντιστάθηκε όσο μπορούσε και όλοι δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας", είπε όλο νόημα ο παρουσιαστής, αναγνωρίζοντας το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπισε το show που παρουσίαζε, όσο και τις χαμηλές πτήσεις που σημείωνε με το ριάλιτι επιβίωσης απέναντί του.

Τα σχόλια στο Πρωινό έδωσαν και πήραν, με τη Φαίη να αρνείται σθεναρά να πάρει θέση και να δίνει πάσα στη συνέντευξη που θα ακολουθήσει, με τον νικητή του Rising Star. Δείτε τι ακριβώς είπε στο βίντεο που ακολουθεί: