Γιώργος Παπαδάκης: Η αποτυχία που τον «στιγμάτισε» στον ΑΝΤ1! «Ήξερα ότι θα αποτύχω»!

«Δε θα το ξανάκανα ποτέ!»

Γιώργος Παπαδάκης: Η αποτυχία που τον «στιγμάτισε» στον ΑΝΤ1! «Ήξερα ότι θα αποτύχω»!

Ο Γιώργος Παπαδάκης σε μια εξομολόγηση του μίλησε για μια αποτυχία στον ΑΝΤ1 που τον «στιγμάτισε» και μεταξύ άλλων είπε: «Ήξερα ότι θα αποτύχω»!

Ο γνωστός δημοσιογράφος παρουσιαστής σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε σε μια βραδινή εκπομπή που δέχτηκε να παρουσιάσει αν και ήταν κάθετα αντίθετος και δε θα το ξαναέκανε ποτέ!

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Βρεθήκατε και στη βραδινή ζώνη. Θα το ξανακάνατε;

Δεν θα το ξαναέκανα ποτέ! Ούτε μου άρεσε, ούτε είμαι το κατάλληλο πρόσωπο να το κάνει. Τότε τα πράγματα ήταν περίεργα στον ΑΝΤ1. Έπρεπε να κάνουμε κάτι. Μου το ζήτησαν από το κανάλι και το έκανα, παρόλο που ήξερα ότι θα αποτύχω και απέτυχα! Να σου πω γιατί απέτυχα; Μετά από τόσα χρόνια, είναι δύσκολο να κάνει το πρωί τη μαθήτρια και το βράδυ την πόρνη. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κάνουν ψυχαγωγία και εκείνοι που κάνουν ενημέρωση. Εγώ δεν μπορώ να κάνω ψυχαγωγία.

Τηλεόραση παρακολουθείτε;

Τα πάντα. Επίσης, σιχαίνομαι τους ανθρώπους που λένε ότι δεν βλέπουν τηλεόραση, ενώ παρακολουθούν τα πάντα. Δεν σνομπάρω κανένα πρόγραμμα. Μπορεί να μου αρέσει ή να μη μου αρέσει, αλλά δεν θα κατηγοριοποιήσω κανένα πρόγραμμα. Βλέπω όλες τις ενημερωτικές εκπομπές, όλα τα δελτία ειδήσεων και όλες τις εκπομπές.

Επίσης, «έσπασε» την σιωπή του για τις περικοπές στον ΑΝΤ1 και έκανε αποκαλύψεις!

Πανικός στον ΑΝΤ1: Ο Γιώργος Παπαδάκης τα «πήρε» on air με γνωστό πολιτικό!

Πανικός έγινε στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη που τα «πήρε» on air με γνωστό πολιτικό.

Χαμός στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη να τσακώνεται άγρια με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση.

Αιτία ήταν η άρνηση του κ. Ραγκούση να κάνει διάλογο, με τον επίσης καλεσμένο στην εκπομπή Σπύρο Κρικέτο, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. και αντιπρόεδρο των αστυνομικών Δυτικής Αττικής.

«Κύριε Ραγκούση, μου έκανε εντύπωση, επειδή σας γνωρίζω και χρόνια, το γεγονός ότι αρνηθήκατε να ακούσετε και την άποψη του εκπροσώπου των αστυνομικών υπαλλήλων», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Όχι, εγώ δεν αρνήθηκα να ακούσω την άποψη, σε καμία περίπτωση. Εγώ είπα ότι έχω ανταποκριθεί σε μια πρόσκληση να μιλήσω μαζί σας. (…) Δεν ξέρω καν με ποιον μιλώ, δεν έχω καν τηλεόραση. Σας παρακαλώ αυτό να το σεβαστείτε», απάντησε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Στη συνέχεια ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι δεν είχε ενημερωθεί ότι θα είχε διάλογο με συνδικαλιστή κάτι που εξόργισε τον κ. Παπαδάκη: «Δεν ενημερώνω, εγώ προσωπικά, δεν ενημερώνω κύριε Ραγκούση κανέναν! Γιατί, να σας πω “θέλεις να είναι ο εκπρόσωπος των αστυνομικών;”. Τότε πρέπει να με καταγγείλουν οι αστυνομικοί».

Στην συνέχεια και ενώ ο κ. Ραγκούσης συνέχιζε να μιλά μόνος του ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Γιώργος Παπαδάκης: «Κύριε Ραγκούση, δεν είναι σωστό να γίνεται μονόλογος. Ξέρετε κάτι; Φέρνετε κι εμένα σε δύσκολη θέση»

Γιάννης Ραγκούσης: «Κύριε Παπαδάκη, τώρα να σας πω, εγώ σ’ αυτά ξέρετε, δεν είμαι κανά παιδί, ούτε κανάς χθεσινός».

Γιώργος Παπαδάκης: «Ούτε εγώ είμαι χθεσινός! Εγώ είμαι πολύ πιο παλιός από εσάς! Είμαι 45 χρόνια στη δημοσιογραφία».

Γιάννης Ραγκούσης: «Κύριε Παπαδάκη, εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω».

Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν ακούτε τίποτα όμως. Ούτε εμένα δεν ακούτε!»

Γιάννης Ραγκούσης: «Τι να ακούσω; Εγώ από το τηλέφωνο δεν πρόκειται να κάνω διάλογο με κανέναν. Κλήθηκα να μιλήσω μαζί σας στο τηλέφωνο».

Γιώργος Παπαδάκης: «Τότε ευχαριστώ πάρα πολύ, καλημέρα σας! Εάν δεν θέλετε να μιλήσετε και με τον παρουσιαστή της εκπομπής . Κύριε Ραγκούση, αν δεν έχετε διάθεση να κάνετε διάλογο και με εμένα, ευχαριστώ πολύ, καλημέρα σας! Εγώ τι είμαι εδώ; Πασαδόρος της άποψης του Γεωργιάδη ή του Ραγκούση; Δεν είναι αυτό δημοκρατικό».

Γιάννης Ραγκούσης: «Όχι είναι δημοκρατικό να με καλείτε να κάνω τηλεφωνική παρέμβαση χωρίς να έχω τηλεόραση και να ζητάτε να μιλήσω με έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω καν».

Παπαδάκης: Αφεντικό εδώ, είμαι εγώ!

ΑΝΤ1: Αυτό είναι το "χρυσό" πρόγραμμα "βόμβα"! Δεν το κουνάει κανείς...