Ελένη Μενεγάκη: Έγινε ένα με τον κόσμο! Πήγε για ψώνια στην Αθήνα και φωτογραφιζόταν με τους θαυμαστές της!

Πλήθος μαζεύτηκε γύρω της! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μενεγάκη: Έγινε ένα με τον κόσμο! Πήγε για ψώνια στην Αθήνα και φωτογραφιζόταν με τους θαυμαστές της!

Για ψώνια πήγε στο κέντρο της Αθήνας η Ελένη Μενεγάκη και έγινε ένα με τον κόσμο που βρισκόταν στα μαγαζιά. Η παρουσιάστρια φωτογραφιζόταν με όλους τους θαυμαστές της.

Σταθερή όπως πάντα στις προτιμήσεις και στις επιλογές της η Ελένη είχε αποχαιρετήσει για τις γιορτές των Χριστουγέννων τους τηλεθεατές της ανακοινώνοντας πως θα έφευγε μαζί με τα τέσσερα παιδιά της και τον σύζυγό της για τις καθιερωμένες πια διακοπές της στο εξωτερικό.

Ελένη Μενεγάκη Χριστούγεννα

Ωστόσο δύο μέρες πριν από την αναχώρησή της βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να ψωνίσει δώρα για την οικογένεια και τους στενούς της συνεργάτες. Μάλιστα, σε αυτή τη μεγάλη της βόλτα από το Σύνταγμα σχεδόν μέχρι το Μοναστηράκι η Ελένη σταματούσε πολλές φορές για να μιλήσει με όσους τη χαιρετούσαν. Σύσσωμη η οικογένεια βρέθηκε στις Μαλδίβες για δέκα μέρες δίπλα στη θάλασσα, σε ένα ακόμη ταξίδι γεμάτο ξεγνοιασιά που θύμιζε κάτι από τις καλοκαιρινές της διακοπές, με την Ελένη πιο χαρούμενη από ποτέ.

Παρουσιάστρια ALPHA TV

Η οικογένεια επέστρεψε αργά το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα για να αλλάξουν όλοι μαζί τη χρονιά στο σπίτι της στα Μελίσσια. Μια χρονιά, όμως, που για εκείνη είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα επαγγελματικά της ζητήματα, αφού το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό της με τον Alpha και η -όπως πάντα- προνοητική Ελένη θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο της πολύχρονης συνεργασίας με το κανάλι με το οποίο έχουν συνδεθεί μερικά από τα πιο σημαντικά χρόνια της καριέρας της.

Ελένη Alpha

Η ίδια έχει ζητήσει να ξεκινήσουν μετά την επιστροφή της κάποιες διερευνητικές επαφές που θα ξεκαθαρίσουν τη διάθεση της νέας ιδιοκτησίας του καναλιού απέναντί της. Ο Alpha τη θεωρεί τη «βασίλισσά» του, αλλά η Ελένη όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί και τον κρυφό πόθο των υπόλοιπων καναλιών, τα οποία αυτή τη φορά μπορεί να κάνουν την έκπληξη με τις προτάσεις τους προς εκείνη. Μπορεί να είναι νωρίς να μαντέψουμε το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά το 2020 με πολλούς τρόπους θα είναι μια καθοριστική χρονιά για την καριέρα της.

Μενεγάκη εμφάνιση

Τα σενάρια επιστροφής στον ΑΝΤ1!

Τις τελευταίες μέρες έχει κυκλοφορήσει έντονα ένα νέο σενάριο που θέλει το κανάλι του Αμαρουσίου, στο οποίο η Ελένη έκανε τα πρώτα μεγάλα της βήματα στην τηλεόραση με τον «Πρωινό καφέ», να θέλει να την εντάξει στο δυναμικό του από την επόμενη σεζόν κάνοντάς της μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση για νέα εκπομπή. Η επαφή μεταξύ τους δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί, αλλά τίποτε δεν μπορεί να αποκλείσει ότι θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο. Η παρουσιάστρια, ωστόσο, που είναι γνώστρια της πληροφορίας, θέλει να είναι προσεκτική τιμώντας το συμβόλαιό της που είναι ακόμη σε ισχύ και δεν θα προχωρήσει σε βιαστικές κινήσεις, ούτε και σε βιαστικές αποκαλύψεις για τις προθέσεις της. Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει στο μυαλό της και αν είναι έτοιμη να κάνει κίνηση... ματ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!