Κωνσταντίνος Αργυρός: Βγήκε με τη σύντροφο του και δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα! Κοιτούσαν όλη την ώρα τα κινητά τους!

Φωτογραφίες ντοκουμέντα!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Βγήκε με τη σύντροφο του και δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα! Κοιτούσαν όλη την ώρα τα κινητά τους!

Με την σύντροφο του βγήκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και την περισσότερη ώρα δεν αντάλλαξαν κουβέντα. Και οι δυο κοιτούσαν όλη την ώρα τα κινητά τους.

Είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, αλλά ποτέ δεν θέλει να αποκαλύπτει την προσωπική του ζωή και να απασχολεί με αυτήν. Φαίνεται, όμως, πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποφάσισε να κάνει την εξαίρεση και η αιτία είναι το 23χρονο μοντέλο Αλεξάνδρα Φωτοπούλου.

ζευγάρι δημόσια εμφάνιση

Παρ' όλο που ο τραγουδιστής εδώ και δύο μήνες στο στενό του περιβάλλον έλεγε αρχικά πως τους συνδέει μια στενή φιλία, στη συνέχεια οι κοινές τους εμφανίσεις πύκνωσαν και όλοι κατάλαβαν πως τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονταν και η φιλία έδωσε τη θέση της στον κεραυνοβόλο έρωτα.

τραγουδιστής κοπέλα

Μάλιστα, λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα ο φωτογραφικός φακός του YOU «τσάκωσε» το ζευγάρι να πίνει τον καφέ του σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου και μάλιστα μόλις κατάλαβαν πως έγιναν αντιληπτοί προτίμησαν αντί να φύγουν, να το παίξουν... αδιάφοροι κρατώντας -είναι η αλήθεια- μοναδικά την ψυχραιμία τους. Ήταν ντυμένοι ασορτί με τις μαύρες φόρμες τους, αλλά μέχρι να φύγει ο φωτογράφος από το οπτικό τους πεδίο είχαν πιει το... αμίλητο νερό! Λίγο αργότερα ωστόσο όταν αναχώρησαν από το καφέ έκαναν μια σύντομη βόλτα στα μαγαζιά για να ψωνίσουν μαζί χριστουγεννιάτικα δώρα. Οι καλά γνωρίζοντες λένε πως ο Κωνσταντίνος εκτιμά πολύ τη γνώμη της και εκτός όλων των άλλων λατρεύει τη διακριτικότητά της, κυρίως τις φορές που βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εκείνος τραγουδά για να τον ακούσει με την παρέα της.

Γνωστή η σχέση τους έγινε πριν μερικές εβδομάδες, όταν τους «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο.

Κωνσταντίνος Αργυρός σύντροφος

Τα κρυφά ταξίδια στην Ευρώπη

Τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους ο Κωνσταντίνος και η Αλεξάνδρα απέφευγαν να κυκλοφορούν στην Αθήνα και προτιμούσαν σύντομες εξορμήσεις σε πριβέ προορισμούς στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Σε μία από αυτές, βέβαια, βρέθηκαν για λίγες μέρες στο Άμστερνταμ όπου μένει μόνιμα η δίδυμη αδερφή του Κωνσταντίνου, Κατερίνα, και φαίνεται πως αυτή ήταν η πρώτη επαφή της Αλεξάνδρας με την οικογένεια του τραγουδιστή.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ

Φωτογραφίες: PAPPADAKIS PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ