Κατερίνα Καραβάτου: Η έκπληξη της παρουσιάστριας στα παιδιά της! Φωτογραφίες από τις τρυφερές στιγμές μαζί με την μητέρα της!

Δεν άφηνε τον γιο της από την αγκαλιά της! Αποκλειστικά στιγμιότυπα...

Κατερίνα Καραβάτου: Η έκπληξη της παρουσιάστριας στα παιδιά της! Φωτογραφίες από τις τρυφερές στιγμές μαζί με την μητέρα της!

Μια έκπληξη στα παιδιά της ετοίμασε η Κατερίνα Καραβάτου και έχουμε φωτογραφίες της παρουσιάστριας από τις τρυφερές στιγμές που έζησε μαζί και με την μητέρα της.

Η «Φωλιά των Κου Κου» έκανε προσωρινή παύση λόγω εορτών και η Κατερίνα Καραβάτου μπήκε σε άλλους καθημερινούς ρυθμούς, πιο διασκεδαστικούς, μαζί με τα δύο της παιδιά. Χριστούγεννα, λοιπόν, για την παρουσιάστρια, την κόρη της Αέλια και τον γιο της Αρίωνα σήμαιναν βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, παιχνίδια και δώρα.

Καραβάτου μητέρα

Και... ειδικές αποστολές με ανέβασμα στη ρόδα του λούνα παρκ, αφού δεν χάλασε το χατίρι στον ζωηρό Αρίωνα που ήθελε να δει τη θέα από ψηλά.

Κατερίνα Καραβάτου παιδιά

Ο μικρός ήταν συνέχεια υπό τη γλυκιά επιτήρηση της μαμάς του, ενώ η Αέλια έδειχνε πιο υπάκουη και, λόγω ηλικίας, πιο συνεννοήσιμη. Στο χριστουγεννιάτικο πάρκο τα παιδιά ξετρελάθηκαν με τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες και η καλύτερη επιβράβευση για εκείνα ήταν, εκτός από τα δώρα, και το ζεστό ποπ κορν που ήρθε ως έκπληξη από τη μαμά τους.

Στην φωλιά των κου κου

Παρουσιαστές STAR

Οι επόμενες μέρες κύλησαν για την οικογένεια πάλι στους ίδιους ρυθμούς, αυτή τη φορά με την προσθήκη στενών φίλων και συγγενών και με εορταστικό τραπέζι στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι.

Κρατερός Κατσούλη παιδιά

Η γιαγιά που δεν χαλάει χατίρι...

Από την παρέα τους, φυσικά, δεν έλειπε η αγαπημένη μητέρα της Κατερίνας. Η πάντα κομψή κυρία Κική Καραβάτου, παραδοσιακά όπως κάθε χρόνο κατεβαίνει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να βρίσκεται μαζί με τη μονάκριβη κόρη της και τα δύο της εγγόνια. Και επειδή η αδυναμία που τους έχει είναι μεγάλη, δεν τους χαλάει κανένα, μα κανένα χατίρι. Είτε να τους κάνει δώρα είτε να φτιάξει το αγαπημένο τους φαγητό ή να τους λέει ιστορίες, είτε να συμμετέχει όσο μπορεί και στα παιχνίδια τους.

Πριν από λίγες ημέρες η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή των «Κου κου», και ο Κρατερός Κατσούλης είχε δακρύσει. Τι είχε συμβεί;

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ

Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!