Δέσποινα Βανδή: Αχώριστη με την μικρή Μελίνα! Βγήκαν για ψώνια και τις κοιτούσαν όλοι! Αναλογίες μοντέλου και οι δυο!

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Δέσποινα Βανδή: Αχώριστη με την μικρή Μελίνα! Βγήκαν για ψώνια και τις κοιτούσαν όλοι! Αναλογίες μοντέλου και οι δυο!

Αχώριστη είναι η Δέσποινα Βανδή από την κόρη της, Μελίνα. Βγήκαν μαζί για ψώνια και τις κοιτούσαν όλοι, αφού και οι δυο έχουν αναλογίες μοντέλου.

Αν ρωτήσει κανείς τη γνωστή τραγουδίστρια τι θα έβαζε πάνω από την πολύχρονη καριέρα και τις επιτυχίες της, εκείνη θα απαντούσε πως με τίποτε δεν συγκρίνεται η οικογένειά της, που είναι πάνω και πέρα απ' όλα.

Τραγουδίστρια ψώνια

Είναι περήφανη που η 15χρονη Μελίνα και ο 12χρονος πια Γιώργος έχουν μεγαλώσει και έχουν γίνει δύο υπέροχα παιδιά που τα καμαρώνει για τα ταλέντα και την ευγένειά τους. Με την κόρη της η Δέσποινα είναι πια αχώριστη, εκείνη την έχει ξεπεράσει μάλιστα στο ύψος και έχει κληρονομήσει την κομψότητα και το υπέροχο σώμα της. Όπως φαίνεται και στον φωτογραφικό φακό του YOU, οι δυο τους βρέθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων στη Γλυφάδα για ψώνια και δώρα της τελευταίας στιγμής έχοντας στην παρέα τους την κολλητή φίλη της Δέσποινας, Μαρία Χολέβα, μαζί με τα παιδιά της.

Μελίνα Νικολαϊδη

Μάλιστα, η τραγουδίστρια έδωσε σε όλα τα παιδιά ένα μικρό χαρτζιλίκι για να πάρουν ό,τι επιθυμούσαν. Η συνέχεια, πάντως, επεφύλασσε τη γρήγορη επιστροφή στο σπίτι γιατί η Δέσποινα μπορεί να έχει δύσκολο πρόγραμμα λόγω και των εμφανίσεών της στο νυχτερινό κέντρο «Acro», αλλά με τίποτε δεν θα άφηνε την προετοιμασία του ρεβεγιόν της σε... ξένα χέρια. Η μαγείρισσα του σπιτιού είναι μόνο εκείνη και στη δική της κουζίνα το ίδιο βράδυ επικράτησε δημιουργικός πανικός, γιατί θέλει κάθε χρόνο οι καλεσμένοι της να φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και φυσικά... χορτάτοι.

Δέσποινα Βανδή κόρη

Το ντουέτο που τίναξε τα social στον αέρα!

Η Δέσποινα έχει παραδεχτεί πολλές φορές συγκινημένη ότι η κόρη της κληρονόμησε την αγάπη της για τη μουσική, λέγοντας μάλιστα πως έχει πολύ καλύτερη φωνή από εκείνη. Δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα μαμά και κόρη αποφάσισαν να μας καταπλήξουν τραγουδώντας στο σαλόνι του σπιτιού τους a cappella το «Can’t Help Falling In Love» του Elvis Presley και το βίντεο αυτό κατέχει ένα από τα σπάνια ρεκόρ στα social media με περισσότερες από 250.000 προβολές! Το μόνο που μένει και εύχονται και όλοι οι θαυμαστές της τραγουδίστριας είναι να τις δούμε κάποια στιγμή μαζί και στη σκηνή!

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ

Φωτογραφίες: NDP PHOTO AGENCY

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!