GNTM - αποκάλυψη: «Η Κάτια έχει δηλώσει ότι είναι 22 ενώ είναι...» - Όλα στη φόρα!

Πόσα χρόνια κρύβει; Αποκλειστικό! Την «κάρφωσε» πρώην παίκτρια!

GNTM - αποκάλυψη: «Η Κάτια έχει δηλώσει ότι είναι 22 ενώ είναι...» - Όλα στη φόρα!

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε πρώην παίκτρια του GNTM για την Ταραμπάνκο και τα έβγαλε όλα στην φόρα. «Η Κάτια έχει δηλώσει ότι είναι 22 ενώ είναι...». Ποια είναι τελικά η ηλικία της;

Τα γατίσια μάτια της την έκαναν να ξεχωρίσει αμέσως στο «GNTM», αν και δεν κατάφερε να παραμείνει. Κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα για το 2020, η Πόπη Γαλέτσα είναι έτοιμη να μπει για τα καλά στον χώρο της μόδας με δική της επιχείρηση -εκτός από τα μαγιό που σχεδιάζει εδώ και τρία χρόνια-, ενώ μας μεταφέρει στα παρασκήνια του τελικού και σχολιάζει το αποτέλεσμα που άφησε εκτός νυμφώνος την Κέισι, με την οποία γνωρίζονταν πριν από το παιχνίδι του STAR...

Με ποιες θα κάνει παρέα και ποιες της ζήτησαν συγγνώμη; Οι τελευταίες εβδομάδες έφεραν πολλές εξελίξεις στο «GNTM» κι εκείνη έχει δει τα πράγματα τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες και έχει τη δική της άποψη για όσα συνέβησαν.

GNTM αποκάλυψη

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Έχεις μεγαλώσει στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, τι θυμάσαι από τότε;

Δεν ήμουν από τα ήσυχα παιδιά, είχα ζωηρή παρέα και ήθελα να περνάω χρόνο με τους φίλους μου, έφευγα πολλές φορές κρυφά από το σπίτι μου και με έψαχναν οι γονείς μου.

Ονειρευόσουν να ασχοληθείς με τη μόδα;

Δεν το είχα στο μυαλό μου. Μετά τα 18 μού ήρθε, που με πλησίασε ένας μάνατζερ και αποφάσισα να το δοκιμάσω χωρίς να ξέρω πού θα με βγάλει.

Επειδή έχουν ακουστεί πολλά για ανήθικες προτάσεις, φοβήθηκες;

Όχι, ούτε και οι γονείς μου. Πιστεύω ότι αν δεν δώσεις κάποια αφορμή δεν θα σου έρθει και κάποια αντίστοιχη πρόταση.

Με την αδερφή σου πώς ήταν οι σχέσεις σας; Πλακωνόσασταν, όπως έλεγε;

Είμαστε πολύ διαφορετικές προσωπικότητες, όταν ήμασταν μικρές δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε και έπεφταν πολλοί τσακωμοί. Όσο μεγαλώναμε ερχόμασταν πιο κοντά και καταλαβαινόμασταν περισσότερο.

Δουλεύεις από μικρή;

Ναι, ξεκίνησα απ' τα 19 μου, όταν μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη από τα Μουδανιά και άρχισε να ανεβαίνει η δουλειά. Μπήκα σε πρακτορείο, μετά δούλευα στο TV Makedonia, κάτι που με βοήθησε πολύ, και έτσι ξεκίνησε να με γνωρίζει περισσότερος κόσμος.

Κατάφερνες να τα βγάζεις πέρα και να ισορροπείς στα οικονομικά σου;

Στην αρχή δεν ζούσα μόνο με το μόντελινγκ, έχω δουλέψει ως πωλήτρια, ως υποδοχή και ως σερβιτόρα. Όταν μπήκα για τα καλά στον χώρο και είδα ότι τα βγάζω πέρα, άφησα τα υπόλοιπα και τα τελευταία 3-4 χρόνια ασχολούμαι μόνο με αυτό.

Κάτια Ταραμπάνκο ηλικία

Στο σχολείο ήσουν ποτέ η «όμορφη»;

Ναι, αλλά ταυτόχρονα ήμουν και πολύ αδύνατη, οπότε με κορόιδευαν γι' αυτό. Μου έλεγαν για τα πόδια μου ότι ήταν σαν καλαμάκια.

Το «GNTM» πώς μπήκε στη ζωή σου;

Ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου να δηλώσω συμμετοχή σε ένα τέτοιο παιχνίδι, απλά με βρήκαν στο Instagram και με πλησίασαν από τον σταθμό, μιλήσαμε τηλεφωνικά και το σκέφτηκα περισσότερο.

Υπήρχε ανταγωνισμός και κοπέλες που ήθελαν να «μαχαιρώσουν» άλλες πισώπλατα για να βγουν μπροστά;

Βέβαια, αυτό υπάρχει πάντα και το βλέπεις γύρω σου όταν είσαι με τόσες γυναίκες. Όλες ήθελαν να μπουν στο σπίτι, οπότε καταλάβαινα το άγχος και την αρνητική ενέργεια που υπήρχε.

Ένιωσες πικρία επειδή έφυγες στην πρώτη δοκιμασία;

Σίγουρα στενοχωρήθηκα πολύ γιατί δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω τίποτα. Όταν ξαναμπήκα στο παιχνίδι το έζησα, έστω και για λίγο.

Είδες κάποια κοπέλα να αλλάζει χαρακτήρα όταν τους μετέφερες όσα ακούγονται έξω;

Όλες με ρώτησαν και τους έδωσα συγκεκριμένες πληροφορίες. Δεν ήθελα να τους πω κάτι αρνητικό και το απέφευγα, γιατί μπορεί να τις επηρέαζα.

Με τις FF ποια ήταν η σχέση σου;

Μπήκα με καλή διάθεση, ενώ είχα ακούσει αρνητικά σχόλια από πολλά κορίτσια. Μου φέρθηκαν πολύ καλά μέσα στο παιχνίδι, μετά είδα τα επεισόδια και όσα είχαν γίνει. Η Κάτια ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη στον τελικό, προφανώς κατάλαβε ότι ήταν χοντράδα αυτό που μου είπε. Είχε παθιαστεί τόσο, που έβγαζε πολλή κακία χωρίς να το καταλαβαίνει. Στον τελικό σίγουρα φαινόταν πιο γλυκιά, ίσως επειδή είχε μείνει μόνη της και είχε έρθει πιο κοντά με τα υπόλοιπα κορίτσια.

Ριάλιτι μόδας STAR

Εννοείς όταν είπε ότι είσαι «30 χρόνων και 1,50μ.»;

Με πείραξε όταν το είδα μετά, δεν ακούστηκε καθόλου ωραίο και το είπε καθαρά από κακία. Δεν σε σταματάει η ηλικία σου, πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα και δουλεύουμε μεγαλύτερες γυναίκες ή με παραπάνω κιλά. Εφόσον είχε εμπειρία στον χώρο θα έπρεπε να το ξέρει κι εκείνη.

Βέβαια κι εκείνη κρύβει χρόνια...

Ναι, είναι 24 και έχει δηλώσει 22, αλλά πιστεύω ότι δεν υπήρχε λόγος να το κάνει.

Σε πειράζουν τα σχόλια για την ηλικία σου;

Καθόλου, ίσα-ίσα χαίρομαι. Αν έδειχνα μεγαλύτερη καταρχάς δεν θα είχα δουλειές και κατά δεύτερον θα σταματούσα από μόνη μου. Δεν είμαι τρελή, ξέρω πού με παίρνει και πού όχι.

GNTM Κάτια

Έχεις περάσει κρίση των 30;

Όχι. Φέτος που έγιναν τα γενέθλιά μου ένιωθα λίγο περίεργα, αλλά κατάλαβα ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Νομίζω είμαι στην καλύτερή μου φάση τώρα, έχω τρία χρόνια τα δικά μου μαγιό και τώρα κάνουμε showroom με την κολλητή μου φίλη στη Θεσσαλονίκη, όπου θα βάλουμε μέσα και ρούχα.

Βλέποντας το παιχνίδι, με ποιας τα σχόλια παραξενεύτηκες;

Με της Ασημίνας, επειδή ήταν ευγενική μπροστά μας, ενώ στα cue ήταν πολύ επιθετική. Από αυτήν δεν το περίμενα, από τις άλλες ήξερα τι να περιμένω.

Στον τελικό υπήρχε ένταση και κοπέλες που κοιτούσαν από την άλλη για να μη συναντηθούν με μερικές;

Όλες εμείς και οι FF ήμασταν πάλι χωρισμένες σε δύο στρατόπεδα, κάναμε σαν τις τρελές. Επειδή τις είχα χαιρετήσει όλες στην πρόβα, εκείνη τη μέρα ήθελα να με χαιρετήσουν όποιες θέλουν. Από τη στιγμή που δεν ήρθαν, δεν με ένοιαζε.

Γνωριζόσουν με την Κέισι πριν από το παιχνίδι;

Ναι, ήμασταν φίλες, αποφασίσαμε να πάμε μαζί και όπου φτάσουμε. Εννοείται ότι θα κάνουμε παρέα και μετά το παιχνίδι, όπως και με τη Μαρίνα, την Όλγα, τη Χαρά και την Άννα-Μαρία.

Πώς νιώθεις που για πρώτη φορά βγήκαν δύο νικήτριες στο «GNTM»;

Πιστεύαμε ότι μας κάνουν πλάκα στην αρχή. Όταν καταλάβαμε ότι όντως είναι δύο οι νικήτριες πάθαμε σοκ. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, ούτε η Κέισι.

Ανάμεσα στην Κάτια και στην Άννα-Μαρία εσύ ποια προτιμάς;

Εννοείται την Άννα-Μαρία, είναι φίλη μου, η Κάτια δεν με νοιάζει. Κατά τη γνώμη μου είναι κακό και για τις δύο να μοιραστούν το έπαθλο, καλύτερα να ήταν μία η νικήτρια.

Λένε ότι τα 30 είναι ένα περίεργο σταυροδρόμι στη ζωή, πού βλέπεις να σε οδηγούν εσένα;

Τώρα έχω τη βάση μου και κάνω το μαγαζί μου, θέλω να ασχοληθώ με το μόντελινγκ και το κομμάτι των πωλήσεων. Μετά σίγουρα θέλω να κάνω μία όμορφη οικογένεια, όπως μου είπε και η Βίκυ Καγιά μετά τα 35.

Έχεις σχέση;

Όχι, δεν υπάρχει κάτι αυτή την περίοδο.

Πόπη Γαλέτσα

Σε φλερτάρουν όμως;

Εννοείται, ειδικά μετά το παιχνίδι γίνεται χαμός. Πολλές προτάσεις γάμου έχω και δεν ξέρω γιατί! Όλοι μου λένε «θέλω να σε παντρευτώ και να σου κάνω πέντε παιδιά» (γέλια). Προφανώς, αν έρθει κάτι όμορφο και σοβαρό δεν θα πω «όχι», δεν έχω τον χρόνο όμως.

Τι γεύση σού άφησε το «GNTM»;

Ανάμεικτα συναισθήματα, από την αρχή μου πήγε στραβά επειδή έφυγα. Μετά που ξαναμπήκα χάρηκα, αγχώθηκα και έκλαιγα, όλα σε υπερβολικό βαθμό. Μπορεί το σπίτι να είναι τεράστιο και πολύ όμορφο, αλλά δεν παύεις να είσαι περιορισμένη, πρέπει να έχεις γερές αντοχές.

Υπήρχαν στιγμές που ήθελες να φύγεις;

Έμεινα λίγο καιρό, αλλά είμαι σίγουρη ότι αν έμενα κι άλλο θα υπήρχαν ξεσπάσματα. Έβλεπα τα κορίτσια, είχαν όλες πολλά νεύρα, κουράστηκαν πολύ και το καταλάβαινα, ήταν πολύ ανταγωνιστικές μεταξύ τους.

Τι θες να σου φέρει η νέα χρονιά;

Να έχουμε την υγεία μας, να πάει καλά το μαγαζί μου, που είναι μία νέα αρχή για μένα, και να προσφέρουμε στον κόσμο αυτά που θέλει στον χώρο της μόδας.

Στο σημείο αυτό να σας υπενθυμίσουμε πως μετά τον τελικό του GNTM υπάρχει περίπτωση το STAR να πάει στα δικαστήρια την εταιρία που ήταν υπεύθυνη για την πλατφόρμα ψηφοφορίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!