Τηλεοπτική ανασκόπηση 2019: Το Happy Day έδωσε βραβεία στην ελληνική τηλεόραση!

Ποιοι ήταν οι κερδισμένοι;

Τηλεοπτική ανασκόπηση 2019: Το Happy Day έδωσε βραβεία στην ελληνική τηλεόραση!

Το Happy Day έδωσε βραβεία στην ελληνική τηλεόραση, μιας και πέρασε το 2019 και οδεύουμε προς το 2020! Η παραγωγή λοιπόν σκέφτηκε πως θα ήταν ωραίο να θυμηθούμε τι συνέβη και για αυτό δημιούργησε μια τηλεοπτική ανασκόπηση του έτους που μας πέρασε!

Ακόμη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της, με πολλά αστεία και ευτράπελα να γίνονται στην Ελληνική τηλεόραση!

Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, θέλοντας να τιμήσει αυτό το γεγονός ετοίμασε ένα απολαυστικό βίντεο με όλα όσα είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μας προκάλεσαν γέλιο.

Ποια MTV Awards και ποια BAFTA, τα καλύτερα βραβεία είναι τα σημερινά, για αυτό ετοιμαστείτε και δείτε αναλυτικά όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο!

Θυμάστε ωστόσο και την μέρα που έπεσε το ρεύμα στην εκπομπή της παρουσιάστριας; Σαν δεν έφτανε αυτό το ίδιο συμβάν έγινε και δεύτερη φορά, δυο μέρες συνεχόμενα!

Happy Day: Ο αληθινός Άγιος Βασίλης πήγε στην εκπομπή και «μύρισαν» Χριστούγεννα στο πλατό! (Βίντεο)

Ο αληθινός Άγιος Βασίλης πήγε στην εκπομπή του Happy Day και «μύρισαν» Χριστούγεννα στο πλατό. Μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σε γιορτινό κλίμα έχουν μπει σχεδόν όλες οι εκπομπές, στολίζοντας τα πλατό τους με φωτάκια. λαμπάκια και Χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Σήμερα, στο Happy Day ο Άγιος Βασίλης ήρθε κατευθείαν από το Ροβιανέμι της Φιλανδίας μαζί με τους βοηθούς του με αφορμή τα Χριστούγεννα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Τρελό" απρόοπτο στην εκπομπή της! Πλησίασε τον Φραγκολιά και...

Μάλιστα, μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα.

Happy Day: H παρουσιάστρια επιβεβαίωσε το Youweekly.gr για την μυστική βάφτιση του γιου της! (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε το Youweekly.gr για την μυστική βάφτιση του γιου της στην Μυτιλήνη, στον αέρα του «Happy Day» στον Alpha tv.

Όπως, πρώτο τo περιοδικό μας είχε αποκαλύψει, η Σταματίνα Τσιμτσιλή βάφτισε τον γιο της και του έδωσε το όνομα Ιωάννη-Εφραίμ.

Συγκεκριμένα, είπε στον αέρα της εκπομπής:

«Σε λίγες ημέρες κλείνουμε έναν χρόνο. Βαφτίσαμε τον γιο μας, τον Ιωάννη-Εφραίμ στη Μυτιλήνη. Είχαμε ένα τάμα. Είχα τάξει πως αν κάνω ένα γερό αγοράκι θα του δώσω το όνομα του Αγίου Εφραίμ, πέρα από του πεθερού μου και θα το βαφτίσω στη Μυτιλήνη. Θελήσαμε να κρατηθεί μυστικό γιατί ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή της ζωής μας που αφορούσε πολύ λίγο κόσμο. Βρεθήκαμε στο μοναστήρι μόλις 20 άτομα.

Θέλαμε να γίνει πολύ κατανυκτικά γιατί ήταν ένα τάμα που είχαμε. Θέλαμε να μην πάρει δημοσιότητα. Τα καταφέραμε. Κάποιοι πήγαν να μας βγάλουν φωτογραφίες, αλλά όταν τους είπαμε πως είναι μια οικογενειακή στιγμή το σεβάστηκαν απόλυτα. Ευχαριστώ όλους όσους το ήξεραν και το σεβάστηκαν».