Δύσκολες ώρες για την γυναίκα του Αλέκου Σακελλάριου! Τι συνέβη;

Όλα όσα αποκάλυψε!

Δύσκολες ώρες για την γυναίκα του Αλέκου Σακελλάριου! Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες περνάει η γυναίκα του γνωστού συγγραφέα Αλέκου Σακελλάριου! Τι συνέβη όμως και τι αποκάλυψε η ίδια για το πρόσφατο γεγονός;

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην Espresso, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της στην Ευελπίδων, το έκαναν άνω κάτω και έφυγαν παίρνοντας ρούχα, τσάντες και κοσμήματα αξίας 35.000 ευρώ!

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά, «Ζω μαύρες γιορτές. Όλα έγιναν μέρα μεσημέρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο κέντρο της Αθήνας. Έφυγα από το σπίτι στις 3 το μεσημέρι και επέστρεψα στις 5 και μισή το απόγευμα. Οι διαρρήκτες τα πήραν όλα: ρούχα, κοσμήματα, τσάντες, τις χρυσές πένες του Αλέκου μου. Είμαι ακόμη σε κατάσταση σοκ».

Δύσκολες ώρες ωστόσο πέρασε και αγαπημένος παίκτης του Survivor, όταν πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πρόβλημα στον πνεύμονα!

Δύσκολες στιγμές για την κόρη της Τίνας Σακελλαρίου! Της επιτέθηκαν σε πάρκινγκ!

Δύσκολες στιγμές πέρασε η κόρη της Τίνας Σακελλαρίου όταν άγνωστοι της επιτέθηκαν σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ όπου είχε πάει για αγορές.

Σύμφωνα με την «Espresso» δύο άνδρες με κράνη της επιτέθηκαν ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της και της άρπαξαν την τσάντα.

Η δημοσιογράφος και εκδότρια περιέγραψε στην εφημερίδα τι ακριβώς της συνέβη εκείνη την ημέρα που ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει.

«Μόλις είχα ψωνίσει και ήμουν στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ. Ενώ καθόμουν στη θέση του οδηγού, ξαφνικά βλέπω ένα χέρι να ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού, να αρπάζει την τσάντα μου και να διαφεύγει μαζί με ακόμη έναν άνδρα. Φορούσαν και οι δύο κράνη. Έφυγαν τόσο γρήγορα, που δεν πρόλαβα να δω ούτε πινακίδες ούτε τίποτα. Πρόκειται για αδίστακτους κακοποιούς, καθώς αψήφησαν τους σεκιούριτι που ήταν στον χώρο. Η κόρη μου με άκουσε να ουρλιάζω στο τηλέφωνο. Είμαι ακόμη σοκαρισμένη. Ευτυχώς πέρα από τα προσωπικά μου αντικείμενα, ταυτότητα, δίπλωμα, κάρτες και μετρητά, δεν συνέβη κάτι άλλο και είμαι καλά στην υγεία μου» είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σπανού.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ακόμη ένα γνωστό όνομα δέχτηκε επίθεση από αγνώστους και τους άρπαξαν σημαντικά προσωπικά αντικείμενα.