Ο Αλέξης Τσίπρας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Σηκώθηκε, χόρεψε και...

Δεν θα το πιστέψετε!

Ο Αλέξης Τσίπρας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Σηκώθηκε, χόρεψε και...

Μια εμφάνιση όπως καμία άλλη έκανε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς σηκώθηκε, χόρεψε και μετά έφυγε για Παρίσι! Ο πολιτικός όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε τα κάλαντα και δεν δίστασε να αστειευτεί με τους μικρούς χορευτές!

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχτηκε τους μικρούς χορευτές του Συλλόγου γεμάτος χαμόγελα, ενώ θέλησε να χορέψει και ποντιακά μαζί τους!

Δείτε το βιντεάκι το οποίο ανέβασε ο ίδιος.

Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τον Σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος»

Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ από τον Σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος».

Posted by Alexis Tsipras on Tuesday, December 31, 2019

Δείτε τον επίσης και σε πρόσφατη εμφάνισή του, με την αγαπημένη του, να κρατιούνται χέρι - χέρι σε σπάνια εμφάνισή τους.

Αλέξης Τσίπρας: Η επίμαχη ανάρτηση που του «κατέβασε» το Facebook! Δείτε ποια είναι!

Μια επίμαχη ανάρτηση έκανε ο Αλέξης Τσίπρας και του την «κατέβασε» το Facebook! Δεν πάει το μυαλό σας ποια είναι αλλά δείτε την!

Πιο συγκεκριμένα, η μετάδοση της ομιλίας από την υπηρεσία live video του facebook διακόπηκε καθώς οι επιτελείς στην Κουμουνδούρου ξέχασαν, μάλλον, να πληρώσουν δικαιώματα για τη χρήση του τραγουδιού Thunderstruck» των AC/DC το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως χαλί στο τέλος της ομιλίας Τσίπρα.

Τσίπρας - Μητσοτάκης: Αυτή είναι η περιουσία τους! Αντέχετε να μάθετε;

Με δεδομένο ότι η χρήση μουσικής χωρίς την έγκριση της εταιρίας που κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα απαγορεύεται, το facebook διέκοψε το live.


Δείτε το σχετικό μήνυμα:
Αλέξης Τσίπρας: Η επίμαχη ανάρτηση που του «κατέβασε» το Facebook! Δείτε ποια είναι!

Αλέξης Τσίπρας: Δεν άφηνε το χέρι της Μπέττυς του! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε σπάνια έξοδο!

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν άφηνε το χέρι της Μπέττυς του! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε σπάνια έξοδο - Καρέ καρέ οι φωτογραφίες!

Ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του, Μπέττυ Μπαζιάνα το βράδυ της Παρασκευής είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν δύο εκθέσεις στο Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, MOMus στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την επίσκεψή τους ξεναγήθηκαν στην έκθεση «Όλα όσα Έχουμε Κοινά», που συνδιοργανώνεται με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης των Σκοπίων. Εκεί εκτίθενται τα έργα 14 καλλιτεχνών από 9 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Σερβία, Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Κροατία, Ελλάδα κα)