Μάρκος Σεφερλής: Αυτή είναι η δήλωση που μας άφησε "παγωτό"! "Ο καθένας παίρνει..."

Τι δήλωσε;

Μάρκος Σεφερλής: Αυτή είναι η δήλωση που μας άφησε

"Ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει!" Ο Μάρκος Σεφερλής σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε έξω από τα δόντια! Αυτή είναι η δήλωση που μας άφησε "παγωτό" και θα συζητηθεί!

Με αφορμή το επιτυχημένο μιούζικαλ Hairspray που συνεχίζει το ταξίδι του στο θέατρο Ακροπόλ, ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για τα πάντα!

Θα πήγαινες “δεύτερο όνομα” στη μαρκίζα;

Ναι, θα πήγαινα “δεύτερο όνομα” γιατί ποτέ δεν είχα θέμα με τη μαρκίζα, ακόμα κι όταν έκανα τηλεόραση, που ήμουν πολύ επίκαιρος και ήμουν στα σχήματα, πριν κάνω τις δικές μου δουλειές. Ποτέ δεν διεκδίκησα πού θα μπει το όνομα μου. Αυτό λέω και στους ηθοποιούς που είναι μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια, πως ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει επάνω στη σκηνή. Ποτέ δεν απαίτησα να μπει κάπου το όνομα μου, υπάρχει μια ιεραρχία και ποτέ δεν είχα δημιουργήσει πρόβλημα, ούτε ήμουν δυσαρεστημένος, Κάθε φορά με έβαζαν εκεί που οι ίδιοι το θεωρούσαν σκόπιμο για τη δουλειά.

Το συζήτησες με τον Κώστα Κόκλα και την Ντορέττα Παπαδημητρίου;

Όχι, δεν ανακατεύτηκα καθόλου. Είθισται στην παράσταση αυτή, σε όλες τις χώρες, ο ηθοποιός που κάνει τη μάνα, σε όλους τους θιάσους, να είναι πρώτος και να ηγείται του θιάσου. Δεν το συζήτησα, δεν έθεσα βέτο, ούτε μπήκε όρος σε κανένα συμβόλαιο. Ο παραγωγός παίρνοντας έναν ηθοποιό στον οποίο ποντάρει, σίγουρα θα τον βάλει στη θέση που εκείνος κρίνει ότι θα είναι συμφέρουσα.

Δεν θα σε ενοχλούσε αν δεν συνέβαινε αυτό;

Όχι, δεν έχω τέτοια θέματα. Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να προβληθώ και να βλέπω το όνομα μου, αλλά γιατί θέλω να περνάει καλά ο κόσμος, μέσα από αυτή τη δουλειά λυτρώνομαι κι εγώ, περνάω καλά.

Εσείς ξέρατε για τον γνωστό ηθοποιό που παίρνει θέση στον «πόλεμο» που δέχτηκε ο Μάρκο Σεφερλής;

Μάρκος Σεφερλής: Αδιανόητο κράξιμο από πασίγνωστο ηθοποιό! «Δεν με αφορά πλέον»!

Αδιανόητο κράξιμο στον Μάρκο Σεφερλή από πασίγνωστο ηθοποιό! «Δεν με αφορά πλέον» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Ο γνωστός ηθοποιός, ερωτηθείς για τον Μάρκο Σεφερλή και όλα αυτά που είχε πει παλαιότερα, ξέσπασε γι’ ακόμα μία φορά με πολύ σκληρές εκφράσεις!

«Δεν με αφορά, δεν υφίσταται ο Σεφερλής για μένα πια. Σε ορισμένα πράγματα είμαι απολύτως κάθετος στη ζωή μου. Κακό, επικίνδυνο, καμία αντίρρηση. Αλλά δεν με αφορά.

Μάρκος Σεφερλής: Το trailer της ταινίας του! "Χαλβάη 5-0"! (Βίντεο)

Θεωρώ ότι η συμπεριφορά του, το να στείλει στις 10 Νοεμβρίου ένα χαρτί που να λέει ότι “θέλω αυτό, εκείνο, το άλλο…” , τα οποία τα έχω αυτά, δεν τα λέω στον αέρα, έχω ένα συμβόλαιο στα χέρια μου, να ζητάει όλα αυτά τα πράγματα και να έχει απέναντί του 25 ηθοποιούς και άλλους 30 εργαζόμενους που τους άφηνε χωρίς δουλειά, δεν τους στέλνεις αυτό του χαρτί. Αυτό το χαρτί το στέλνεις τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και λες “κοιτάξτε, εγώ θέλω αυτά, μπορείτε;”.

Από εκεί και πέρα εγώ νομίζω ότι παίχτηκε ένα παιχνίδι εκεί χαριτωμένο από αυτά που παίζονται, φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, και σου λέει όταν φτάσουμε στο παρά πέντε κι όποιου περάσει. Τελικά, δεν του πέρασε και απλά το έργο δεν έγινε. Κι ευτυχώς που έγινε μετά.

Κάνει τη δουλειά του ο άνθρωπος, είναι εξαιρετικός, γεμίζει τα θέατρα, αυτό δεν μπορώ να το αρνηθώ, για όνομα του θεού. Ήταν μια απολύτως αντισυναδελφική συμπεριφορά» ανέφερε ο Γιώργος Παρτσαλάκης!