Ελένη Μενεγάκη: Τροχαίο ατύχημα για συνεργάτη της! Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Ο λόγος για...

Ελένη Μενεγάκη: Τροχαίο ατύχημα για συνεργάτη της! Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Μόλις έγινε γνωστό ότι έγινε ένα τροχαίο ατύχημα για συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη! Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή της παρουσιάστριας στον AlphaTv και μάλιστα από τον ίδιο!

Ο λόγος για τον γνωστό σεφ και μάγειρα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Πέτρο Συρίγο. Η Ελένη παρατήρησε πως ένα δάχτυλο στο αριστερό του χέρι ήταν δεμένο!

Ο ίδιος της είπε χαρακτηριστικά:

«Είχα ένα ατύχημα, τράκαρε με τη μηχανή. Πάλι καλά που ήταν μόνο αυτό. Τουλάχιστον γλιτώσαμε με ένα δάχτυλο, δόξα τω Θεώ».

Ελένη Μενεγάκη τροχαίο συνεργάτης παρουσιάστρια Alpha

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό ένα τροχαίο-σοκ υπέστη συνεργάτιδά της! Η φωτογραφία με τα τραύματα!

Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη από το φρικτό τροχαίο: "Δεν μπορώ να το βλέπω, υποφέρω..."

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο το δράμα των οικογενειών που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο φρικτό τροχαίο της Αθηνών – Λαμίας. Δραματικές στιγμές, σπαραγμός και ένα μεγάλο γιατί από τους συγγενείς και τους φίλους.

Αυτό το τρομερό δυστύχημα σχολίασε και σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, η οποία την ώρα που προβαλλόταν το βίντεο από τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης προσπαθώντας να κρύψει τη συγκίνησή της είπε:

"Παιδιά δεν μπορώ να το βλέπω αυτό το βίντεο! Υποφέρω...Δεν μπορώ να το βλέπω! Είναι τρομακτικό...Είναι σαν να το ζεις και να το ξαναζεις!"

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Συγκινήθηκε on air η Ελένη Μενεγάκη! Το τροχαίο που την έκανε να "λυγίσει" (βίντεο)

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη προβλήθηκε το βίντεο του κ. Καρυδάκη, ο οποίος έχασε το παιδί του στην Κηφισίας, όταν προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, που κινούνταν με υψηλή ταχύτητα.

Ο ίδιος έδωσε αγώνα, ώστε να στηθεί μία πεζογέφυρα, για να μπορούν να να διασχίζουν τα παιδιά τον δρόμο άφοβα. Τόσο η Ελένη Μενεγάκη, όσο και οι συνεργάτες της δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους.

Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε έντονα, ενώ συγκλονισμένη εμφανίστηκε και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: