Κατερίνα Γερονικολού: Τους «μάγεψε» όλους με το κοντό χρυσό της φόρεμα! Ο Τσιμιτσέλης δεν της άφηνε το χέρι!

Την κοίταζε και «έλιωνε»!

Κατερίνα Γερονικολού: Τους «μάγεψε» όλους με το κοντό χρυσό της φόρεμα! Ο Τσιμιτσέλης δεν της άφηνε το χέρι!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν άφηνε λεπτό το χέρι της Κατερίνας Γερονικολού, η οποία τους «μάγεψε» όλους με το κοντό χρυσό της φόρεμα!

Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον AlphaTv με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα που κάνουν στο σινεμά με την ταινία «Για πάντα»!

Η Κατερίνα Γερονικολού επέλεξε να φορέσει ένα κοντό φόρεμα σε τόνους χρυσούς και όπως θα δείτε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης την κοιτούσε τρυφερά και εκείνη είχε συνέχεια το χέρι της πάνω στο χέρι του!

Κατερίνα Γερονικολού Ελένη Μενεγάκη ηθοποιός AlphaTv Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ο ίδιος είπε για την ταινία:

«Είναι πολύ δύσκολο. Στην πρώτη προβολή κάθε ταινίας δεν υπάρχει περίπτωση να δω την ταινία. Αυτό το παθαίνω, όχι μόνο στις ταινίες που συμμετέχω εγώ και βλέπω εμένα, γενικότερα. Αρχίζω και βλέπω διάφορα πράγματα, παρατηρώ άλλα. Εμένα, όταν με βλέπω, δεν μπορώ να με κρίνω. Δεν μπορώ να με κρίνω εκείνη τη στιγμή. Μπορώ να πω ότι θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα ή ότι βγήκε μια χαρά. Λειτούργησε ή δεν λειτούργησε, ουσιαστικά».

Κατερίνα Γερονικολού Γιάννης Τσιμιτσέλης

Η Κατερίνα Γερονικολού, με τη σειρά της, ανέφερε:

«Όταν με βλέπω, ξαφνικά παρατηρώ όλα τα ελαττώματα που δεν είχα παρατηρήσει ποτέ. Γιατί όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη ούτε γελάμε, ούτε κινούμαστε. Έτσι είσαι και λίγο πιο συνειδητοποιημένος με το ποιος είσαι οπότε είναι πολύ όμορφο. Ξέρεις τα ελαττώματα και τα προτερήματα σου άρα ξέρεις ποιος είσαι και δεν βρίσκεσαι προ εκπλήξεως. Υπήρχε πολλή φαγωμάρα στα γυρίσματα».

Γιάννης Τσιμιτσέλης Ελένη Μενεγάκη Κατερίνα Γερονικολού Alpha

Μάλιστα πριν λίγο καιρό τη σήκωσε στην αγκαλιά του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και έβαλαν σχεδόν ίδια ρούχα με γαλάζιο χρώμα!

Κατερίνα Γερονικολού: Με «καυτή» μίνι φούστα και λεοπάρ γόβες...Ο Τσιμιτσέλης την έπιανε συνέχεια από τη μέση!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έπιασε την Κατερίνα Γερονικολού συνέχεια από την μέση! Εμφανίστηκε σε παράσταση με «καυτή» μίνι φούστα και λεοπάρ γόβες!

Η γνωστή ηθοποιός εχθές είχε την επίσημη πρεμιέρα της στο θέατρο «Ελληνικός Κόσμος», με την παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» και στην ίδια θεατρική παράσταση πρωταγωνιστεί ο σύντροφός της, Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Η Κατερίνα Γερονικολού για ακόμη μια φορά έκανε προσεγμένη και εντυπωσιακή εμφάνιση. Επέλεξε να φορέσει ένα λευκό πουκάμισο με μια μίνι αστραφτερή φούστα και συνδύασε το σύνολο της με λεοπάρ γόβες. Οι επιλογές της στις γόβες είναι πάντα πολύ προσεγμένες και κλέβουν τις εντυπώσεις όπως και οι ροζ που είχε επιλέξει πριν λίγες ημέρες!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όντας ευχαριστημένος από την επιτυχία της πρεμιέρας τους και ευτυχισμένος από το πλήθος κόσμου που πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση στάθηκε στο πλευρό της συντρόφου του και δεν την άφησε από το πλευρό του.

Ο γνωστός ηθοποιός την κρατούσε συνέχεια από την μέση και δεν την άφησε λεπτό! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και αποθανάτισε τις συγκεκριμένες στιγμές!

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις:

Κατερίνα Γερονικολού σύντροφος Γιάννης Τσιμιτσέλης παράσταση

Κατερίνα Γερονικολού Γιάννης Τσιμιτσέλης