Σίσσυ Χρηστίδου: Έτοιμη να γυρίσει σελίδα μετά τον χωρισμό της με τον Μαραντίνη! «Άλλαξε τη ζωή μου»

«Με πίεσε και με...»!

Σίσσυ Χρηστίδου: Έτοιμη να γυρίσει σελίδα μετά τον χωρισμό της με τον Μαραντίνη! «Άλλαξε τη ζωή μου»

Έτοιμη να γυρίσει σελίδα δηλώνει η Σίσσυ Χρηστίδου μετά από τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Άλλαξε η ζωή μου»!

Η γνωστή παρουσιάστρια το 2019 έμαθε να ζει στο σπίτι της χωρίς τον σύζυγό της... μόνο με τα παιδιά της και αυτό σίγουρα είναι μια τεράστια αλλαγή!

Το 2019 έφερε στην Σίσσυ Χρηστίδου τον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη, που πολυσυζητήθηκε στα media, αλλά έχει να θυμάται και όμορφες στιγμές από αυτήν την χρονιά!

Η ίδια κάνοντας τον απολογισμό της για αυτήν την χρονιά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που γράφει: «Turn the page», δηλαδή «Γύρνα την σελίδα»!

Επομένως, η Σίσσυ Χρηστίδου δηλώνει έτοιμη να γυρίσει σελίδα και γράφει χαρακτηριστικά:

«Το 2019 ήταν δύσκολο. Ήταν όμως και όμορφο, ελπιδοφόρο, δυνατό, συγκινητικό, μαγικό, έντονο, γαλήνιο, ζωντανό και θηριώδες... Το 2019 άλλαξε τη ζωή μου με πολλούς τρόπους. Όμως με ενθάρρυνε, με πίεσε και με οδήγησε όπως η μάνα το παιδί της. Μου πήρε και μου έδωσε. Και σίγουρα με δίδαξε. 2020 με το καλό να έρθεις... τίποτα δεν έχω να ευχηθώ, ούτε και να ζητήσω. Ξέρεις εσύ τι πρέπει να φέρεις, γιατί τίποτα δεν έρχεται τυχαία... Να είμαστε μόνο καλά, να τα απολαμβάνουμε και να τα αντέχουμε. Καλή μας χρόνια».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Σίσσυ Χρηστίδου: Φωτογραφίες από τις πρώτες γιορτές μετά το διαζύγιο με τον Μαραντίνη! Με κόκκινο κραγιόν και κολλητό μαύρο φόρεμα...

Τις πρώτες γιορτές μετά το διαζύγιο της από τον Θοδωρή Μαραντίνη κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου και έχουμε φωτογραφίες. Η παρουσιάστρια έδειχνε πιο ανανεωμένη από ποτέ με μαύρο κολλητό φόρεμα που συνδύασε με κόκκινο κραγιόν.

Στο ησυχαστήριό της, στο μόνο μέρος στον κόσμο όπου αισθάνεται πάντα χαρούμενη, στην πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη, πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων η Σίσσυ, έχοντας φυσικά μαζί της τα αγόρια της, τον Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Αγγελο, και ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παιδιά να δουν τον παππού και τη γιαγιά, τους γονείς της δηλαδή, αλλά και τον αγαπημένο τους θείο, Γιάννη.

undefined

Αυτές οι γιορτές είχαν μια ιδιαίτερη σημασία για εκείνη σε μια χρονιά που σημαδεύτηκε από τον χωρισμό της ύστερα από 13 χρόνια κοινής ζωής με τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, Θοδωρή Μαραντίνη. Οκτώ μήνες μετά, η νέα της ζωή τη βρίσκει σαφέστατα πιο χαμογελαστή, γεμάτη αυτοπεποίθηση και πλήρως αφοσιωμένη μόνο στα παιδιά της. Φαίνεται, άλλωστε, και στον φωτογραφικό φακό του YOU που «συνέλαβε» την παρουσιάστρια μαζί με τους γιους της σε μια από τις χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις τους σε κεντρικό παιδότοπο στην πόλη.

Σίσσυ Χρηστίδου παιδιά

Η Σίσσυ ήταν χαρούμενη και αεικίνητη συμμετέχοντας σε κάθε δραστηριότητα των παιδιών. Οι λίγες μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης δίπλα στην οικογένειά της φαίνεται πως λειτούργησαν ευεργετικά για εκείνη. Οι τελευταίοι μήνες στη νέα πραγματικότητα της ζωής της τής έδωσαν αρχικά λύπες, αλλά η χρονιά κλείνει με θετικό πρόσημο και αυτό φαίνεται και στις επαγγελματικές της επιτυχίες, αφού η εκπομπή της «Έλα χαμογέλα» στο Open διατηρεί μια σταθερή πορεία στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Τις τελευταίες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τα παιδιά της, αλλά και την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη με την κόρη τους, απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε χειμερινό προορισμό.

Θοδωρής Μαραντίνης γιοι

Μαραντίνης Χρηστίδου διαζύγιο
Σενάρια επανασύνδεσης

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής τους μήνες που ακολούθησαν του χωρισμού τους έδειχναν με όλους τους τρόπους ότι διατηρούν πολύ καλές προσωπικές σχέσεις ως γονείς αλλά και ως δύο άνθρωποι που έζησαν μαζί πολλά και τρέφουν σεβασμό ο ένας για τον άλλο. Σύμφωνα, όμως, με κάποιες πληροφορίες που διέρρευσαν πριν από μερικές μέρες, φαίνεται πως οι δυο τους έχουν έρθει πια λίγο πιο κοντά, αφήνοντας μάλιστα σε ορισμένους την ελπίδα ότι μπορεί να είναι πάλι μαζί. Παρ' όλο που ο Θοδωρής μένει πια σε δικό του σπίτι, βρίσκεται πολύ συχνά στο σπίτι που διατηρούσαν με τη Σίσσυ και όχι μόνο για να περνά χρόνο με τα παιδιά τους. Ο frontman των «Onirama» μόλις τον Σεπτέμβριο είχε διευκρινίσει μάλιστα ξεκάθαρα πως δεν έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή, λέγοντας: «Δεν έχω προλάβει να ερωτευτώ, είναι όλα τόσο νωπά… Η ζωή μου είναι μόνο εργασιοθεραπεία πλέον».

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ

Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS/WILLY GREISER, VLADISLAV KARANAGAEV

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!