Κάτια Ζυγούλη: Με το κόκκινο φόρεμα της έπεσε στην αγκαλιά του Σάκη Ρουβά! «Έλιωσε» στο άγγιγμα του!

Η μαγευτική φωτογραφία!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Με το κόκκινο φόρεμα της έπεσε στην αγκαλιά του Σάκη Ρουβά! «Έλιωσε» στο άγγιγμα του!

Στην αγκαλιά του Σάκη Ρουβά έπεσε η Κάτια Ζυγούλη με το κόκκινο φόρεμα της. Στο άγγιγμα του «έλιωσε». Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Οικογενειακά πέρασε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς το ζευγάρι, έχοντας πάντα κοντά του τα τέσσερα παιδιά του. Αυτές τις ημέρες τις πέρασαν μοναδικά.

Ο Σάκης Ρουβάς θέλοντας να ευχηθεί στους διαδικτυακούς του φίλους για το νέο έτος, δημοσίευσε την πιο τρυφερή του φωτογραφία με την Κάτια Ζυγούλη στο Instagram. Το μοντέλο έπεσε στην αγκαλιά του και «έλιωσε» στο άγγιγμα του, αφού τον λατρεύει.

«Ευτυχισμένο το 2020, ευτυχισμένη η νέα δεκαετία. Ας είναι αυτή η χρονιά που θα πραγματοποιηθούν όλα τα «θέλω» μας, και η κάθε μέρα της να κυλά με υγεία, αρμονία, δημιουργικότητα και πολλή», έγραψε στην λεζάντα του.

Το αυτοκίνητο τους το έχετε δει; Είναι τεράστιο για να χωράνε και τα τέσσερα παιδιά τους και λατρεύουν να πηγαίνουν με αυτό ταξίδια.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς

Κάτια Ζυγούλη: Με σατέν κόκκινο φόρεμα έκανε τον Σάκη Ρουβά να τα χάσει! Την είδε και τρελάθηκε!

Η Κάτια Ζυγούλη με σατέν κόκκινο φόρεμα έκανε τον Ρουβά να τα χάσει! Την είδε και τρελάθηκε και λογικό ήταν αφού της πήγαινε φοβερά!

Η Κάτια, έχει μια από τις πιο καλλίγραμμες σιλουέτες της ελληνικής showbiz. Ωστόσο, η γραμμή του φορέματός της είναι τέτοια, που κολακεύει όλες τις γυναίκες!

Σάκης Ρουβάς: Η Κάτια Ζυγούλη οδηγούσε αμάξι και εκείνος δεν την «χόρταινε»! Τα λόγια γεμάτα έρωτα...

Το κρουαζέ κόψιμο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή, αφού «μαζεύει» μπούστο και μέση και τονίζει το γυναικείο στήθος. Η Κάτια Ζυγούλη, σε πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram, έβαλε το κρουαζέ φόρεμά της σε κόκκινη απόχρωση και έκανε τον Σάκη Ρουβά να τα χάσει σίγουρα μόλις την είδε, αφού η εμφάνισή της ήταν από τις ωραιότερες που έχουμε δει τελευταία! Ιδού το σχετικό στιγμιότυπο:

Κάτια Ζυγούλη: Με σατέν κόκκινο φόρεμα έκανε τον Ρουβά να τα χάσει! Την είδε και τρελάθηκε!

Κάτια Ζυγούλη: Πήγε το μαύρο φόρεμα σε άλλα επίπεδα! Ο Ρουβάς την ερωτεύτηκε ξανά με αυτή την εμφάνιση...

Η Κάτια Ζυγούλη το τόλμησε και πήγε το μαύρο φόρεμα σε άλλα επίπεδα! Ο Ρουβάς την ερωτεύτηκε ξανά με αυτή την εμφάνιση και δεν τον αδικούμε...

Η Κάτια Ζυγούλη, αν και πολύτεκνη μανούλα, έχει ένα από τα πιο όμορφα κορμιά της ελληνικής showbiz. Η ίδια, φροντίζει να το αναδείξει με κομψά looks και το φόρεμά της αυτό, πήγε την εμφάνισή της σε άλλα επίπεδα!

Κάτια Ζυγούλη: Μπήκε με τον Σάκη σε εκδήλωση και το φόρεμά της «άστραφτε»! Έτσι θα το φορέσεις τον χειμώνα....

Η Κάτια Ζυγούλη το τόλμησε και ο Σάκης Ρουβάς την ερωτεύτηκε ξανά! Τι έβαλε όμως η Κάτια; Το όμορφο μοντέλο, επέλεξε για πρόσφατη εμφάνισή της στο μαγαζί όπου εμφανίζεται μαύρο φόρεμα γεμάτο πούλιες, το οποπίο συνδύασε με έντονο μακιγιάζ και sleek back μαλλιά! Ιδού λοιπόν:

Κάτια Ζυγούλη: Πήγε το μαύρο φόρεμα σε άλλα επίπεδα! Ο Ρουβάς την ερωτεύτηκε ξανά με αυτή την εμφάνιση...