Πάολα: Ξανά μαζί με τον πρώην σύζυγο της! Αφορμή ήταν η κόρη της...

Η τρυφερή φωτογραφία τους τρεις τους!

Πάολα: Ξανά μαζί με τον πρώην σύζυγο της! Αφορμή ήταν η κόρη της...

Ξανά μαζί με τον πρώην σύζυγο της πόζαρε η Πάολα με αφορμή την κόρη της, αφού ήθελαν να περάσουν όλοι μαζί την αλλαγή του χρόνου.

Το πρώην ζευγάρι έχει πολύ καλές σχέσεις ακόμη και μετά τον χωρισμό του, τόσο για την Παολίνα, όσο και γιατί έχουν παραμείνει καλοί φίλοι.

Χθες, παραμονή πρωτοχρονιάς η Πάολα ήταν μαζί με την κόρη της, αλλά και τον Φώτη Ζογλοπίτη και υποδέχτηκαν το νέο χρόνο.

Μάλιστα, ο πρώην σύζυγος της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε την τρυφερή οικογενειακή τους φωτογραφία και έγραψε στην λεζάντα του «Καλή χρόνια απτην οικογένεια μααααας! Να ζήσουμε μια ακόμα τέλεια δεκαετία με πολύ αγαπη , υγεία, ερωτα κ καλοπέραση!!!!!».

Όσον αναφορά την προσωπική της ζωή, η Πάολα είναι και πάλι μαζί με τον πρώην σύντροφο της μετά τον χωρισμό τους.

Φώτης Ζογλοπίτης: Ο πρώην σύζυγος της Πάολα με ξανθιά συνοδό στο πλευρό του! Φωτογραφίες που «καίνε»!

O Φώτης Ζογλοπίτης, ο πρώην σύζυγος της Πάολα με ξανθιά συνοδό στο πλευρό του! Φωτογραφίες που «καίνε» με την κοπέλα να εντυπωσιάζει!

Ο ίδιος, μπορεί να έχει χωρίσει εδώ και χρόνια με την τραγουδίστρια, αλλά διατηρούν άψογη σχέση! Άλλωστε οι δυο τους, θα είναι για πάντα γονείς της Παολίνας, της κόρης τους!

Αν και ο Φώτης Ζογλοπίτης έχει επιλέξει να μην απασχολεί με τις σχέσεις του τα Μέσα, εμφανίστηκε στο κέντρο της Γλυφάδας με μια πολύ εντυπωσιακή συνοδό! Περισσότερα για εκείνη δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, η κοπέλα είναι πάρα πολύ όμορφη και οι δυο τους οπτικά ταιριάζουν πολύ! Λέτε να είναι ζευγάρι;

Ιδού και οι αποκλειστικές φωτογραφίες:

Φώτης Ζογλοπίτης συνοδόςΦώτης Ζογλοπίτης σχέσηΦώτης Ζογλοπίτης ΠάολαΦώτης Ζογλοπίτης με νέα συνοδό

Να τονίσουμε βέβαια, ότι και η Πάολα είναι πανέμορφη και δεν δίστασε πρόσφατα να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ, μόνο με κραγιόν στα χείλη!