Λάκης Γαβαλάς: Άστραψαν τα φλας! Σηκώθηκε και χόρεψε το τραγούδι που δεν περιμέναμε!

Αξέχαστες στιγμές!

Λάκης Γαβαλάς: Άστραψαν τα φλας! Σηκώθηκε και χόρεψε το τραγούδι που δεν περιμέναμε!

Άστραψαν τα φλας με τον Λάκη Γαβαλά στη χθεσινή εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου! Ο σχεδιαστής σηκώθηκε και χόρεψε το τραγούδι που δεν περιμέναμε και έβαλε "φωτιά" στο πλατό!

Το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” γιόρτασε την Πρωτοχρονιά με λαμπερούς καλεσμένους, και τραγουδιστές, προκαλώντας "πανικό"!

Την παράσταση ωστόσο έκλεψε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος όταν άρχισε ο Θοδωρής Φέρρης να τραγουδά, έσπευσε να χορέψει. Με την εντυπωσιακή του εμφάνιση, χόρεψε το “Τραγούδι των γύφτων (Μπαλαμός)”, και μάγεψε τους πάντες!

Λάκης Γαβαλάς χορός

Λάκης Γαβαλάς σκάι

Λάκης Γαβαλάς Στην υγειά μας
Λάκης Γαβαλάς Μπαλαμός

Δεν θα πιστέψετε το σκάνδαλο για το οποίο μίλησε ο ίδιος ανοιχτά και χωρίς ενδοιασμούς!

Λάκης Γαβαλάς: Κι όμως το είπε! «Τα μονόπετρα που φοράω συμβολίζουν...»

Κι όμως τόλμησε και το είπε ο Λάκης Γαβαλάς! «Τα μονόπετρα που φοράω συμβολίζουν...»!

Ο αγαπημένος σχεδιαστής έκανε για μία ακόμα φορά δηλώσεις που θα συζητηθούν. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αναφέρθηκε τόσο στα σχόλια που έκανε για εκείνον ο Στέλιος Κουδουνάρης όσο και στο τι συμβολίζουν τα μονόπετρα που φοράει.

Ο Λάκης Γαβαλάς "αδειάζει" δημόσια το «My Style Rocks»: «Εάν μου πληρώσουν εισιτήρια για Τόκιo, Λος Άντζελες και σπα τότε θα...»

Έτσι ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Στέλιος Κουδουνάρης να έχει πει κάτι τόσο αρνητικό για εκείνον:

«Μου είπαν ότι ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε ότι δεν του αρέσει ο Λάκης. Σίγουρα δεν αρέσω στον Στέλιο Κουδουνάρη, αυτός είναι πιο νέος, πιο όμορφος, αλλά είναι φίλος μου και δεν νομίζω να είπε κάτι τέτοιο. Στέλιο μου, είσαι το λατρεμένο μου αγόρι και το ξέρεις πολύ καλά. Δεν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ μας, όλα βαίνουν καλώς».

Στη συνέχεια ωστόσο απάντησε και στο τι συμβολίζουν τα μονόπετρά του, αποκαλύπτοντας πως τα φοράει για να θυμάται την εποχή που είχε λεφτά.

Τα μονόπετρα που φοράω συμβολίζουν ότι κάποτε είχα χρήματα. Τα κοσμηματοπωλεία δεν με βλέπουν πια, με βλέπει η εφορία, ο ΦΠΑ, τα δικαστικά έξοδα… Αυτά είναι τα μόνιμα “διαμάντια” μου».