Δέσποινα Βανδή: Η εξομολόγηση που δεν περίμενε κανείς! «Κουρέλι έγινα»!

«Ώρες ώρες αισθάνομαι πως...»!

Δέσποινα Βανδή: Η εξομολόγηση που δεν περίμενε κανείς! «Κουρέλι έγινα»!

Η εξομολόγηση που έκανε η Δέσποινα Βανδή σίγουρα δεν την περίμενε κανείς, αφού μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Κουρέλι έγινα»

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο πρωτοχρονιάτικο show «OPEN New Year» και έκανε έναν σύντομο απολογισμό για το 2019 λίγα λεπτά πριν υποδεχτεί το 2020 μαζί με τους τηλεθεατές.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν μια πολύ, πολύ γεμάτη χρονιά. Είχαμε πολλές εμφανίσεις με τον Αντώνη Ρέμο στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Ήταν παράλληλα το “My Greece”, οι πρόβες για το Άλσος, οι πρόβες για το X Factor κ και στο τέλος οι εγγραφές για το X Factor.

Ήταν όλα μαζί. Πραγματικά δεν πήρα ανάσα το 2019. Ώρες ώρες αισθάνομαι πως είμαι σε ένα τρένο που τρέχει και πηδάω από το ένα βαγόνι στο άλλο με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Δεν έχω πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο. Δεν βλέπω πολύ συχνά τους φίλους μου, εντάξει, κάποια πράγματα τα στερείσαι όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς.

Αναγκάστηκα, ή μάλλον έτυχε, μια χρονιά να καθίσω και δεν μου άρεσε καθόλου στο σπίτι. Χρόνια ήμουν πάντα σε κάποιο μαγαζί και άλλαζα χρόνο με κόσμο. Μια χρονιά ήθελα και γω να δω πως είναι να βρίσκεσαι στο σπίτι. Κουρέλι έγινα! Μαγείρευα, έπλενα… Όλοι πέρασαν τέλεια και εγώ είπα πως, παιδιά, αν είναι να ξανακάτσω θα με καλέσετε εσείς»!

Δείτε επίσης την εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή: «Έχω περάσει δύσκολες μέρες, τα παραμύθια σταματάνε στον γάμο...»

Δέσπονα Βανδή: Αποκάλυψη «βόμβα»! «Την παγωμάρα την έφαγα δίπλα στον Καπουτζίδη»!

Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» όταν μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά ότι: «Την παγωμάρα την έφαγα δίπλα στον Γιώργο Καπουτζίδη»!

Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό TiViΣιριαλ και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της ως παρουσιάστρια στο X-Factor, του Open.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει άγχος στα live εκείνη αποκάλυψε για πρώτη φόρα ότι την παγωμάρα ως παρουσιάστρια την «έφαγε» στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη όταν παρουσίαζαν την Eurovision!

X- Factor: Απαστράπτουσα η Δέσπονα Βανδή στην έναρξη των Live! (Βίντεο)

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη:

Είστε αεικίνητη. Θέατρο, εμφανίσεις, τηλεόραση...
«Αφήστε, από πρόπερσι έχω να ξεκουραστώ. Η αλήθεια είναι ότι, όταν μου έγινε η πρόταση στο θέατρο για το “Δικό μας σινεμά”, σκέφτηκα να πω “όχι”, γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη. Αλλά επειδή τέτοιες ευκαιρίες δεν ξημερώνουν κάθε χρόνο, δεν τις πετάς από το παράθυρο. Ηταν μεγάλη τιμή για μένα να σταθώ ανάμεσα σε τόσο καταξιωμένους ηθοποιούς με ένα πολύ ωραίο κείμενο των Ρέππα - Παπαθανασίου. Χάρηκα που το έκανα».

Εχετε αναλάβει πολλούς ρόλους. Τραγουδίστριας, με τον οποίο καθιερωθήκατε, ηθοποιού και τώρα παρουσιάστριας. Ηταν κάτι που το είχατε σκεφτεί ότι μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια της καριέρας σας;

«Το παρουσιάστρια είναι το πιο ξεκούραστο από όλα. Οχι, ποτέ. Από τότε που ήμουν στο δημοτικό, όταν με ρωτούσαν “τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;”, απαντούσα “ηθοποιός ή τραγουδίστρια”. Να που μεγάλωσα κι έγινα και τα δύο. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και όταν νιώθω ότι μπορώ να τοποθετηθώ μέσα σε αυτές, είναι κάτι το οποίο θέλω να κάνω».

Στο «X Factor» φέτος, θεωρείτε ότι είστε λίγο πιο ασφαλής, καθώς δεν κάθεστε στη θέση του κριτή;
«Είναι πολύ πιο δύσκολο αυτό που κάνω, γιατί θέλω να μιλήσω και δεν μπορώ. Κρατιέμαι. Δεν πρέπει, αλλά καμιά φορά μου ξεφεύγει και λέω την άποψή μου».

Είχατε άγχος για τα live;
«Την παγωμάρα την έφαγα ως παρουσιάστρια δίπλα στον Γιώργο Καπουτζίδη, όταν κάναμε τη Eurovision. Μετά ξανάκανα σόλο στα Madwalk. Δεν μου αρέσει το γεγονός ότι πρέπει να πω κάποια συγκεκριμένα πράγματα σε δεδομένη στιγμή, γιατί κόβω τον ειρμό μου. Μου αρέσει πιο πολύ όταν είναι ελεύθερος ο λόγος παρά όταν είμαι υποχρεωμένη να εξηγήσω τη διαδικασία. Ωστοσο είναι κάποια πράγματα που πρέπει να ειπωθούν. Αλλά είναι ωραία και από εκεί πάνω τελικά».

Υπάρχει μια ωραία αλληλεπίδραση με τους κριτές.
«Εγώ τους συνάντησα πριν πάμε στα live και έκαναν αταξίες από τότε (γελάει). Είναι μια ωραία ομάδα, δεμένη και ξεχωριστή. Ο καθένας καταξιωμένος στον χώρο του. Είναι ουσιαστικοί σε αυτό που λένε και κάποιες φορές λίγο πιο αυστηροί από τα δικά μου τα μέτρα και σταθμά, αλλά πάντα μιλώντας με σεβασμό στον διαγωνιζόμενο που έχουν απέναντι».

Θα θέλατε να πάρετε... την πέμπτη καρέκλα του κριτή;
«Ναι, και μου το λένε συνέχεια στο αυτί μου όταν σχολιάζω: “Δεν είσαι η πέμπτη καρέκλα”. Ομως βρισκόμουν σε αυτή τη θέση τρία χρόνια... Τι να κάνω;».

Στις οντισιόν υπήρξε περίπτωση κάποιου παίκτη που δεν τον πέρασαν και είχατε τις αντιρρήσεις σας;

«Ναι, έχει συμβεί. Υπάρχουν πολλά ταλέντα. Το υλικό δεν εξαντλείται. Στην αρχή είπα: “Πόσες φωνές θα υπάρχουν ακόμα; Εχει γίνει το ένα μουσικό τάλεντ σόου μετά το άλλο”. Κι όμως υπάρχουν. Το βλέπετε, άλλωστε. Είναι δύσκολη η επιλογή».

Μπορούν μέσα από αυτά τα σόου να κάνουν οι διαγωνιζόμενοι καριέρα;
«Μπορούν, εάν και εφόσον η μουσική βιομηχανία θέλει να επενδύσει σε αυτούς. Ταλέντα υπάρχουν. Για μένα πρέπει να επενδύσει. Αυτό όμως είναι ένα κομμάτι που δεν ακουμπάει κανένα παιχνίδι. Είναι ένας άλλος κόσμος, που έχει αλλάξει πολύ από τα χρόνια που μπήκα εγώ στη δισκογραφία. Το σόου, όσο προχωρούν τα live, συστήνει τα παιδιά όλο και περισσότερο. Οι απαιτήσεις είναι υψηλότερες κάθε φορά, οπότε μένουν οι καλύτεροι. Εάν και εφόσον, λοιπόν, θέλει ένας συνθέτης ή παραγωγός ή δισκογραφική να επενδύσει όχι μόνο στον νικητή, γιατί εκείνος παίρνει ένα χρηματικό έπαθλο και ένα συμβόλαιο, πρέπει να το κάνει. Είναι καιρός να βγουν και
άλλοι τραγουδιστές».

Εκτός από το «X Factor» θα σας ξαναδούμε στην ταξιδιωτική εκπομπή «My Greece»;
«Ναι, αλλά θα βγει τη δεύτερη σεζόν. Μέσα από αυτήν την εκπομπή νιώθω ότι ξανασυστήνω την Ελλάδα, τις κρυφές ομορφιές που έχει, υπενθυμίζω πράγματα και σε μένα την ίδια. Ψάχνοντας βρίσκεις ακόμη περισσότερα στοιχεία για το τι είναι η χώρα μας, πέρα από τα πολύ ωραία τοπία και το φαγητό. Είναι η ιστορία της και ο πολιτισμός της που αξίζουν να ειπωθούν».

Φαντάζομαι την υποδοχή του κόσμου κάθε φορά.
«Είναι υπέροχη. Αυτό που με γοητεύει περισσότερο από όλα είναι η επαφή με τους ανθρώπους σε κάθε πόλη και κάθε χωριό που βρίσκομαι».

Και συνδυάζετε και τη μαγειρική, που είναι η αδυναμία σας.
«Την αφήνω περισσότερο στον Βαγγέλη Δρίσκα κι εγώ απλώς τσιμπολογάω».

Δεν σας φαίνεται.
«Τσιμπολογάω είπα... αλλιώς θα φαινόταν».

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ