"Στην υγειά μας ρε παιδιά": Το τσιφτετέλι που "ζάλισε"! Σηκώθηκε και μοίρασε "εγκεφαλικά" η...

"Πανικός" στο πλατό!

Σηκώθηκε και μοίρασε "εγκεφαλικά" η Κλόντια Άννα Στόγια στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά"! Το αργό της τσιφτετέλι "ζάλισε" τους πάντες στο πλατό!

Ανάμεσα σε άλλους λαμπερούς καλεσμένους για τον εορτασμό του νέου έτους βρέθηκε και η γνωστή χορεύτρια και δεν μπόρεσε να μην σηκωθεί και να δώσει την δικιά της "πινελιά"!

Όταν λοιπόν άκουσε τον Κώστα Καραφώτη να τραγουδάει το κομμάτι “Είχα κάποτε μια αγάπη”, σηκώθηκε να χορέψει και προκάλεσε ταραχή σε όλους!

Η καλλονή χορεύτρια που γνωρίσαμε μέσα από το “Dancing with the stars”, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της με τον αισθησιακό χορό της.

Στην υγειά μας ρε παιδιά χορός
Στην υγειά μας ρε παιδιά τσιφτετέλι
Στην υγειά μας ρε παιδιά καλλονή

Δείτε ποιοι ήταν οι καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου στο ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς αναλυτικά!

Στην Υγειά μας ρε παιδιά: Οι καλεσμένοι του Παπαδόπουλου και ο ξεσηκωτικός χορός!

Καλεσμένους φωτιά θα δούμε το Σάββατο στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ!

Το Σάββατο 15 Ιουνίου, ένα επεισόδιο με νέους καλλιτέχνες, καλή παρέα, τραγούδι, χορό και αμείωτο κέφι.

Οι Ηλίας Βρεττός, Θοδωρής Φέρρης, Κατερίνα Λιόλιου, Άκης Δείξιμος, Ελεάνα Παπαϊωάννου, Βάλια Σωμαράκη, Ηλίας Γκρέκος και Κατερίνα Ευγενικού παίρνουν το μικρόφωνο και τραγουδούν, οι καλεσμένοι ανεβαίνουν στην πίστα και χορεύουν και η διασκέδαση χτυπά κόκκινο.

Την παρέα συμπληρώνουν οι:

Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Σάσα Σταμάτη, Δημήτρης Μηλιόγλου, Χρήστος Σπανός, Άννα Μενενάκου, Κατερίνα Μπιλάλη, Αντώνης Καλκαβούρας, Βασίλης Νομικός, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Βασίλης Γιακουμάρος, Μαριλένα Ράδου, Στέλλα Κοσμοπούλου, Άρης Πλασκασοβίτης, Κλόντια Άννα Στόγια, Στέλλα Γιαμπουρά, Στέφανος Κακαβούλης και Χριστιάννα Μούση.

Ένα ξέφρενο γλέντι μέχρι πρωίας, το Σάββατο 15 Ιουνίου, στις 22.00, παρέα με το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά!» και τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Στην Υγειά μας ρε παιδιά: Οι καλεσμένοι του Παπαδόπουλου και ο ξεσηκωτικός χορός!Στην Υγειά μας ρε παιδιά: Οι καλεσμένοι του Παπαδόπουλου και ο ξεσηκωτικός χορός!Στην Υγειά μας ρε παιδιά: Οι καλεσμένοι του Παπαδόπουλου και ο ξεσηκωτικός χορός!

"Στην υγεία μας": Τους έπεσε το σαγόνι με το ντεκολτέ "μπόμπα"! (Βίντεο)

Τους έπεσε το σαγόνι στο "Στην υγεία μας" και σίγουρα θα πέσει και το δικό σας με το ντεκολτέ "μπόμπα" και το βίντεο που... κολάζει!

Γνωστό μοντέλο φόρεσε ένα υπέροχο μάξι φόρεμα που ήταν αεράτο μπρος πίσω…

Είχε ένα βαθύ ντεκολτέ και όταν σηκώθηκε να χορέψει φυσικά ο καμεραμάν ζούμαρε στα πλούσια προσόντα της. Χαμό προκάλεσε η Χριστιάνα Μούσση με την αποκαλυπτική της εμφάνιση στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” του Σπύρου Παπαδόπουλου αλλά και με τις χορευτικές της ικανότητες.