Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο έτος την βρήκε σε δωμάτιο με γοητευτικό άντρα! Το κόκκινο χαλί και τα μπαλόνια γέμισαν τον χώρο!

Είναι κούκλος και.. ηθοποιός!

Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο έτος την βρήκε σε δωμάτιο με γοητευτικό άντρα! Το κόκκινο χαλί και τα μπαλόνια γέμισαν τον χώρο!

Το νέο έτος βρήκε την Σίσσυ Χρηστίδου σε δωμάτιο με γοητευτικό άντρα! Γέμισαν τον χώρο το κόκκινο χαλί και τα μπαλόνια!

Η γνωστή παρουσιάστρια τις τελευταίες ημέρες έχει φύγει από την Ελλάδα μαζί με τα παιδιά της για τις ημέρες των εορτών και έχει πάει στον πιο Χριστουγεννιάτικο προορισμό, την Φιλανδία!

Στην παρέα της είναι και οι καλοί της φίλοι, Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης! Όλοι μαζί περνάνε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές απολαμβάνοντας το κλίμα των ημερών!

Το νέο έτος λοιπόν βρήκε την Σίσσυ Χρηστίοδου σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείο όπου διαμένουν μαζί με τον γοητευτικό Γιάννη Αϊβάζη, την φίλη της Μαρία Κορινθίου και τα παιδιά τους!

Ωστόσο, το δωμάτιο γέμισε με ένα τεράστιο κόκκινο χαλί και πολλά μπαλόνια! Δείτε τις φωτογραφίες:

Σίσσυ Χρηστίδου Γιάννης Αϊβάζης ξενοδοχείο

Σίσσυ Χρηστίδου ξενοδοχείο

Επίσης, η Σίσσυ Χρηστίδου στόλισε δέντρο με άντρα στο πλευρό της! Δείτε το πρόσωπό του!

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτός είναι ο άντρας που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της! Στο πρόσωπο του έχει βρει τον ιδανικό...

Αυτός είναι ο άντρας που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου. Στο πρόσωπο του η παρουσιάστρια έχει βρει τον ιδανικό φίλο.

Δεν είναι μαζί μόνο επαγγελματικά, αλλά και στη ζωή. Η φιλία τους μετράει πολλά χρόνια και στην καθημερινότητα τους είναι αχώριστοι.

Ο λόγος για τον Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος έχει επισφραγίσει τη φιλία του με την Σίσσυ Χρηστίδου με μια κουμπαριά, καθώς έχει βαπτίσει τον δεύτερο γιο της τον Mike.

Είναι ο άνθρωπος που την στηρίζει καθημερινά, ενώ πριν λίγες ημέρες στόλισαν μαζί και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της παρουσιάστριας.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στην παρέα τους ήταν και η Έλλη Κοκκίνου. Ωστόσο, η φιλία τους έληξε απότομα και η αποκάλυψη έγινε πριν από μερικές εβδομάδες.

Σίσσυ Χρηστίδου: Νέα αρχή για τον άντρα που είχε δίπλα της! Στο «κόκκινο» η παρουσιάστρια!

Στο «κόκκινο» είναι η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, με τη νέα αρχή για τον άντρα που είχε δίπλα της! Η ίδια ψάχνει να δει τι θα κάνει....

Φυσικά εγώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr, σας έχω όλο το ρεπορτάζ! Η Σίσσυ, πέρασε μια σεζόν από 40 κύματα, αφού από τη μία είχε να αντιμετωπίσει τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, και από την άλλη είχε και την εκπομπή της, Έλα χαμογέλα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, σάρωσε κανονικά όλη τη σεζόν στην τηλεθέαση, και πήρε το πράσινο φως ώστε να συνεχίσει και φέτος! Βέβαια, η ίδια δεν είχε υπολογίσει κάποιες πολύ σημαντικές παραμέτρους. Μια από αυτές, είναι και η «μεταφορά» του Παύλου Σταματόπουλου, του άντρα που είχε δίπλα της, σε νέα εκπομπή με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Η εκπομπή τους μάλιστα, το Καλοκαίρι ΝΟΤ, πήγε τόσο καλά που οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να τους δώσουν μια δική τους εκπομπή και τη χειμερινή σεζόν! Έτσι, η Σίσσυ έμεινε χωρίς συμπαρουσιαστή.... Η ίδια, ψάχνει να δει πώς θα αναπληρωθεί το κενό και μάλιστα συζητά το ενδεχόμενο ο Πάυλος να μην φύγει τελικά από την εκπομπή, αν και οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να εμποδιστεί. Η δεύτερη εκδοχή λοιπόν, και η πιο πιθανή, είναι στη θέση του Παύλου, να μπει ο Πέτρος Κουσουλός.

Σίσσυ Χρηστίδου: Νέα αρχή για τον άντρα που είχε δίπλα της! Στο «κόκκινο» η παρουσιάστρια!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η δύσκολη μέρα της παρουσιάστριας! Τι σχέση έχει ο Μαραντίνης;

Προσέξτε όμως: Ο Πέτρος, δεν θα μπει ως συμπαρουσιαστής, θα συμπληρώνει απλά την παρέα και θα έχει και την ενημερωτική στήλη στην εκπομπή. Η Σίσσυ επομένως, θα έχει τον πρώτο ρόλο μόνη της, όπως και το μεγαλύτερο βάρος. Το άγχος της είναι στο «κόκκινο», αλλά εμείς είμαστε σίγουρη ότι θα σκίσει και φέτος!