Χαρά Παππά: Δείτε που έκανε αλλαγή του χρόνου! Που ήταν ο Μπουράκ Χακί;

Δείτε φωτογραφίες!

Χαρά Παππά: Δείτε που έκανε αλλαγή του χρόνου! Που ήταν ο Μπουράκ Χακί;

Δείτε που έκανε αλλαγή του χρόνου η καλλονή Χαρά Παππά! Που ήταν ο Μπουράκ Χακί;

Η Χαρά έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας GNTM, του Star και διατηρεί σχέση με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ!

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media της και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλου στιγμές από την καθημερινότητα της.

Έτσι κι αυτήν την φορά μας έδειξε πως άλλαξε χρόνο. Η Χαρά Παππά βρίσκεται δίπλα στον αγαπημένο της Μπουράκ Χακί και εκεί μαζί υποδέχθηκαν το 2020 στην τουρκική πόλη, Αττάλεια.

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις:

Χαρά Παππά Μπουράκ Χακί

Χαρά Παππά GNTM

Μάλιστα πρόσφατα η Χαρά Παππά έδειξε το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Μπουράκ Χακί και προκάλεσε εγκεφαλικά!

Χαρά Παππά: Οι αγκαλιές και η δημόσια τρυφερή ευχή! Δείτε την φωτογραφία...

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Χαρά Παππά και φαίνονται οι αγκαλιές που δίνει, αλλά και η δημόσια ευχή της!

Η καλλονή Χαρά έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star, το GNTM και η πορεία της ήταν αρκετά καλή, αφού κατάφερε και έφτασε στην τελική πεντάδα!

Η ίδια είναι πολύ ερωτευμένη με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί και σύντομα, όπως όλα δείχνουν, θα τους δούμε να παντρεύονται!

Στο παιχνίδι η Χαρά Παππά πέρα από τις εμπειρίες που κέρδισε, έκανε και κάποιες δυνατές φιλίες και μία από αυτές είναι με την Εμμανουέλα Μάινα, η οποία είχε την ονομαστική της εορτή πριν λίγες ημέρες!

Η Χαρά Παππά θέλησε να της ευχηθεί δημόσια χρόνια πολλά και της έγραψε:

“Χρόνια πολλά γυναικάρα μου”.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

undefined

Μπουράκ Χακί: Πήρε τη Χαρά Παππά και ανέβηκαν σε πλοίο! Το ταξίδι στον μυστικό προορισμό!

Ο Μπουράκ Χακί περνάει υπέροχος στιγμές μαζί με τη Χαρά Παππά και έτσι ο ηθοποιός πήρε την αγαπημένη του και ανέβηκαν μαζί σε πλοίο προκειμένου να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι σε "μαγευτικό" αλλά και μυστικό προορισμό!

Οι δυο τους περνάνε υπέροχα από τη μέρα που το μοντέλο επέστρεψε σπίτι από το GNTM, και δεν χάνουν την ευκαιρία να περνάνε μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορούνε.

Έτσι το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε τα Χριστούγεννα και έκανε μία υπέροχη κρουαζιέρα στο Βόσπορο το βράδυ και παρακολούθησαν την Κωνσταντινούπολη από μακριά .

Τόσο ο Μπουράκ Χακί όσο και η Χαρά Παππά, ανέβασαν στιγμιότυπα από το μίνι- ταξίδι τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram!

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι, επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στην Κωνσταντινούπολη και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έκαναν!

Μπουράκ Χακί Χαρά ΠαππάΧαρά Παππά σύντροφος

TAGS