Πασχάλης Τερζής: Σπάνια δημόσια εμφάνιση! Στο πλευρό του γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια!

Πόσο έχει αλλάξει ο τραγουδιστής;

Πασχάλης Τερζής: Σπάνια δημόσια εμφάνιση! Στο πλευρό του γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια!

Σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πασχάλης Τερζής και μάλιστα στο πλευρό του ήταν μια γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια!

Ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να περάσει αυτές τις γιορτινές ημέρες στη Θεσσαλονίκη και όπως έκανε βόλτα στην στολισμένη συμπρωτεύουσα είχε και μία ωραία συνάντηση!

Ο Πασχάλης Τερζής τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τον καλλιτεχνικό χώρο και απολαμβάνει την ηρεμία του στο εξοχικό του στη Βόρεια Ελλάδα…

Ο ίδιος συναντήθηκε με την παρουσιάστρια Σεμίνα Διγενή και έβγαλαν μία φωτογραφία!

Δείτε την:

Πασχάλης Τερζής Σοφία Διγενή

Επίσης πρόσφατα ο Πασχάλης Τερζής έκανε άλλη μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον τραγουδιστή! Αγκαλιά με την μεγάλη του αγάπη!

Πασχάλης Τερζής: Σπάνια εμφάνιση για τον τραγουδιστή! Δείτε πόσο έχει αλλάξει!

Μια σπάνια εμφάνιση είδαμε τον Πασχάλη Τερζή. Ο τραγουδιστής απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει σταματήσει να τραγουδά σε νυχτερινά κέντρα.

Μάλιστα τελευταία φορά τον είδαμε σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του Γιάννα Τερζή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στις 24 Ιουλίου, ο φίλος του και συνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος τον επισκέφθηκε στη Χαλκιδική, όπου ο Πασχάλης Τερζής απολαμβάνει κάθε χρόνο τις διακοπές του και μας χάρισε ένα μοναδικό βίντεο.

Δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ένα βίντεο στο οποίο εκείνος παίζει μπουζούκι και Πασχάλης Τερζής ερμηνεύει ένα τραγούδι.

Σπάνια εμφάνιση για τον Πασχάλη Τερζή

Σπάνια εμφάνιση για τον Πασχάλη Τερζή

Η συγκινητική αποκάλυψη για τον Πασχάλη Τερζή - «Είχε ένα παράπονο...»! (Βίντεο)

Μια συγκινητική αποκάλυψη για τον Πασχάλη Τερζή έγινε σήμερα, στην εκπομπή «Καλοκαίρι not». Βγήκε στη δημοσιότητα το παράπονο που είχε ο ίδιος.

Στην συνέντευξη που πρόβαλλαν, η Έφη Κόντου μίλησε για τον τον επιτυχημένο τραγουδιστη αλλά και για τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Συγκεκριμένα είπε: «Έχω ζήσει αρκετές στιγμές με τον Πασχάλη. Αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι ήταν κι αυτός ένα καλό παιδί, αδικημένος για πολλά χρόνια. Είχε ένα παράπονο… Ευτυχώς τελικά το έζησε το όνειρό του. Δεν του άρεσε να λέει σουξέ τραγούδια τύπου πιο “φτηνά”, ήθελε να λέει μεγάλα τραγούδια. Στην πίστα ήταν πάντοτε εκπληκτικός, κάθε φορά άκουγες έναν άλλο… τραγουδιστή. Θεωρούσε ότι ήταν αδικημένος και είχε απόλυτο δίκιο. Ήθελε να κάνει καριέρα, ήθελε να αναγνωριστεί σε όλη την Ελλάδα και το πέτυχε».

Πασχάλης Τερζής: H σπάνια φωτογραφία με την κόρη του στο Instagram!

Όσο για τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Συνεργαστήκαμε κατόπιν προτροπής του Μάκη Μάτσα. Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη, όπου εκεί ξεκινήσαμε μαζί. Εκείνον τον καιρό είχε τα προσωπικά του θέματα… Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα που επειδή είναι προσωπικά του δεν μπορώ να τα πω όλα».