Θρήνος στην οικογένεια κορυφαίας τραγουδίστριας! Πέθανε και ο...

Μεγάλη θλίψη!

Θρήνος στην οικογένεια κορυφαίας τραγουδίστριας! Πέθανε και ο...

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια κορυφαίας τραγουδίστριας με την είδηση πως πέθανε και ο γαμπρός της κόρης της!

Άφησε την τελευταία του πνοή στα 30 του χρόνιαμετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών!

Ο λόγος για τον Νικ Γκόρντον, τον αρραβωνιαστικό της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον, που πέθανε την Πρωτοχρονιά. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του γράφοντας στο facebook: «Θεέ μου γιατί έπρεπε να χάσω τον αδελφό μου την Πρωτοχρονιά. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κλάψω».

Θρήνος πέθανε

Θρήνο προκάλεσε ωστόσο και η είδηση πως τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της!

Θρήνος! Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της επιτυχημένη τραγουδίστρια!

Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της επιτυχημένη τραγουδίστρια της K-pop μουσικής και επικρατεί θρήνος σε οικογένεια, φίλους της και θαυμαστές.

Ο θάνατος της έρχεται λίγους μήνες μετά τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί στην Νότια Κορέα όταν ανέβασε «κατά λάθος» ένα live Instagram feed, στο οποίο φαινόταν το στήθος της.

Η είδηση του θανάτου της έρχεται λίγες ώρες αργότερα μετά την πρόωρη απώλεια πασίγνωστης Ελληνίδας.

Η αστυνομία ερευνά πιθανή αυτοκτονία, αλλά ο θάνατός της ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί. Την όμορφη Κορεάτισσα βρήκε ο μάνατζέρ της, ο οποίος προσπαθούσε ανεπιτυχώς να τη βρει στο τηλέφωνο.

Η Sulli με πάνω από 5 εκατομμύρια followers στο Instagram ήταν πρώην μέλος της κορεάτικης ποπ μπάντας F(x), την οποία άφησε το 2015 για να δώσει βάρος στην καριέρα της στην υποκριτική.

Θρήνος! Γνωστός τραγουδιστής πέθανε επί σκηνής!

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως γνωστός τραγουδιστής πέθανε επί σκηνής! Σοκαρισμένο το κοινό δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι γινόταν!

Τη στιγμή της κατάρρευσης του άτυχου τραγουδιστή κατέγραψε ένας από τους θεατές με τον 58χρονο τραγουδιστή να φαίνεται αρχικά να τραγουδά χωρίς πρόβλημα!

Ο λόγος για τον Juliano Cezar, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή, και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια του κοινού!

Πέθανε τραγουδιστής

«Αυτό είναι το πιο θλιβερό νέο που είχαμε ποτέ. Ο Juliano Cezar υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή ενώ έπαιζε στο Ουνιφλόρ στην Παρανά», ανέφερε η εταιρεία παραγωγής Explosion Music με ανάρτησή τους στο Facebook.

Η είδηση ήρθε να συμπληρώσει μία σειρά από ατυχή γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον καλλιτεχνικό κόσμο, μετά την αυτοκτονία του πασίγνωστου ράπερ.