Πάολα: Κάθισε με το κοντό ασημί της φόρεμα δίπλα σε αυτόν τον άντρα! Την κράταγε από το χέρι και της χάιδευε τα μαλλιά!

Βίντεο ντοκουμέντο!

Πάολα: Κάθισε με το κοντό ασημί της φόρεμα δίπλα σε αυτόν τον άντρα! Την κράταγε από το χέρι και της χάιδευε τα μαλλιά!

Με το κοντό της ασημί φόρεμα η Πάολα κάθισε δίπλα σε αυτόν τον άνδρα κι εκείνος της χάιδευε συνεχώς τα μαλλιά και την κράταγε από το χέρι!

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι πολύ αγαπητή από το κοινό για τα λαϊκά της τραγούδια, τις «μαγευτικές» της ερμηνείες, αλλά και τις εκρηκτικές της εμφανίσεις!

Η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης πραγματοποιούν εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και ξεσηκώνουν το κοινό τους κάθε βράδυ! Έτσι έγινε και την Πρωτοχρονιά! Το νέο έτος τους βρήκε μαζί να διασκεδάζουν τον κόσμο που πήγε για να τους απολαύσει!

Η Πάολα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να κάθεται δίπλα στον Νίκο Κουρκούλη με το κοντό της ασημί φόρεμα κι εκείνος την κρατούσε από το χέρι και της χάιδευε τα μαλλιά όσο εκείνη τραγουδούσε!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε την επίσης να παραδίνεται στην αγκαλιά αυτού του άνδρα! Προκάλεσαν φρενίτιδα με την κοινή τους εμφάνιση!

Πάολα: Μίλησε για τον άντρα που θαυμάζει και συγκινήθηκε! Της έδωσε τη μεγαλύτερη ευκαιρία!

Η Πάολα δε δίστασε στιγμή και σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον άντρα που θαυμάζει περισσότερο από όλους και συγκινήθηκε! Αυτός ο άνθρωπος της έδωσε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής της.

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην μεγαλύτερη τιμή που της έχει γίνει ποτέ.

Μάλιστα στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για ένα θέμα που έχει απασχολήσει πολλούς, την καταγωγή της!

Συγκεκριμένα, μίλησε για τη γνωριμία της και τη συνεργασία της με τον Μίκυ Θεοδωράκη, λέγοντας:

«Ήταν βαρύ αυτό που πήγα να σηκώσω και δεν ήταν λόγω ερμηνείας, αλλά λόγω ιστορίας», είπε για την πρώτη φορά που τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη. Στη γνωριμία τους έπαιξε ρόλο ο Γιώργος Λιάνης. «Ο Μίκης Θεοδωράκης έκανε πολλές συζητήσεις με τον Γιώργο Λιάνη που εγώ δεν ήξερα», είπε η γνωστή τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Απ' ό,τι μου είπε ο Γιώργος Λιάνης, ο Μίκης Θεοδωράκης με την κόρη του, τη Μαργαρίτα έβαζαν κάποια βιντεάκια και με έβλεπαν. Έτσι κάποια στιγμή με προσκάλεσαν στο σπίτι τους. Μεγάλη μου η χαρά όταν τον συνάντησα από κοντά. Δεν ήξερα τι να νιώσω, τι να αισθανθώ εκείνη την ώρα. Έβλεπα ένα θηρίο μπροστά μου. Δεν ήξερα τι να πω... Είπα μόνο “γεια σας” και για να μου πάρει λίγο ο ίδιος την αμηχανία, μιλούσε και σιγανά. Μου είπε για τατουάζ μου».