Φαίη Σκορδά: Ο Γιώργος Παπαδάκης της μίλησε «ανοιχτά» - «Σου μιλάει ο πατέρας σου..»!

Η συμβουλή που της έδωσε για την ζωή!

Φαίη Σκορδά: Ο Γιώργος Παπαδάκης της μίλησε «ανοιχτά» - «Σου μιλάει ο πατέρας σου..»!

Καλεσμένος στην Φαίη Σκορδά βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης και μίλησε «ανοιχτά» για την ζωή. «Σου μιλάει ο πατέρας σου...», της είπε δίνοντας της μια συμβουλή.

Ο παρουσιαστής πήγε στο Πρωινό με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων λειτουργίας του καναλιού του ΑΝΤ1.

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, ο Γιώργος Παπαδάκης έδωσε μια συμβουλή στη Φαίη Σκορδά σχετικά με την προσωπική της ζωή.

«Εγώ στο είχα πει. Να κοιτάξεις να φτιάξεις τη ζωή σου. Ακόμη καλύτερα. Η τηλεόραση και οι επιτυχίες είναι κάποια πράγματα που στα γεράματα θα τα θυμάσαι. Κοίταξε λιγάκι το σήμερα. Σου μιλάει ο πατέρας σου ή ο μεγάλος σου αδερφός αδερφός» ήταν η συμβουλή του.

Πριν επιστρέψει στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων με την οικογένεια της στις Σέρρες.

Φαίη Σκορδά: Πήγε στην εκπομπή της και χάλασε τη σχέση με τον κολλητό του! (Βίντεο)

Η παρουσία του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά προκάλεσε την αντίδραση του κολλητού του, ο οποίος σταμάτησε να του μιλάει!

Τότε ήταν που κατάλαβε πως όλα είναι παροδικά στις σχέσεις!

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του Master Chef Τζώρτζη Παπανικολάου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του OPENtv "Καλοκαίρι #not".

Εκεί αποκάλυψε πως ένα άτομο που είχε έρθει κοντά στο παιχνίδι, σταμάτησε να του μιλάει επειδή πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά! Κι όμως τον Τζώρτζη τον έχετε δει ξανά στο παρελθόν! Ποιος από εσάς τον θυμάται;

«Τα συναισθήματα μετά το MasterChef είναι ανάμεικτα. Ήμουν πολύ κοντά με ένα άτομο από το παιχνίδι. Όταν με κάλεσε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της σταμάτησε να μου μιλάει γιατί τσαντίστηκε επειδή κάλεσε εμένα και όχι αυτόν. Εκεί κατάλαβα πως όλα είναι παροδικά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζώρτζης!

Γιώργος Παπαδάκης: Η αποτυχία που τον «στιγμάτισε» στον ΑΝΤ1! «Ήξερα ότι θα αποτύχω»!

Ο Γιώργος Παπαδάκης σε μια εξομολόγηση του μίλησε για μια αποτυχία στον ΑΝΤ1 που τον «στιγμάτισε» και μεταξύ άλλων είπε: «Ήξερα ότι θα αποτύχω»!

Ο γνωστός δημοσιογράφος παρουσιαστής σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε σε μια βραδινή εκπομπή που δέχτηκε να παρουσιάσει αν και ήταν κάθετα αντίθετος και δε θα το ξαναέκανε ποτέ!

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Βρεθήκατε και στη βραδινή ζώνη. Θα το ξανακάνατε;

Δεν θα το ξαναέκανα ποτέ! Ούτε μου άρεσε, ούτε είμαι το κατάλληλο πρόσωπο να το κάνει. Τότε τα πράγματα ήταν περίεργα στον ΑΝΤ1. Έπρεπε να κάνουμε κάτι. Μου το ζήτησαν από το κανάλι και το έκανα, παρόλο που ήξερα ότι θα αποτύχω και απέτυχα! Να σου πω γιατί απέτυχα; Μετά από τόσα χρόνια, είναι δύσκολο να κάνει το πρωί τη μαθήτρια και το βράδυ την πόρνη. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κάνουν ψυχαγωγία και εκείνοι που κάνουν ενημέρωση. Εγώ δεν μπορώ να κάνω ψυχαγωγία.

Τηλεόραση παρακολουθείτε;

Τα πάντα. Επίσης, σιχαίνομαι τους ανθρώπους που λένε ότι δεν βλέπουν τηλεόραση, ενώ παρακολουθούν τα πάντα. Δεν σνομπάρω κανένα πρόγραμμα. Μπορεί να μου αρέσει ή να μη μου αρέσει, αλλά δεν θα κατηγοριοποιήσω κανένα πρόγραμμα. Βλέπω όλες τις ενημερωτικές εκπομπές, όλα τα δελτία ειδήσεων και όλες τις εκπομπές.

Επίσης, «έσπασε» την σιωπή του για τις περικοπές στον ΑΝΤ1 και έκανε αποκαλύψεις!