Τζούλια Νόβα: «Ξέσπασε» για τον σύντροφο της και την διαφορά ηλικίας! «Λένε ότι είμαι...»

Όλα όσα είπε!

Τζούλια Νόβα: «Ξέσπασε» για τον σύντροφο της και την διαφορά ηλικίας! «Λένε ότι είμαι...»

«Ξέσπασε» η Τζούλια Νόβα για τα σχόλια που ακούγονται για τον σύντροφό της και την διαφορά ηλικίας τους! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Λένε ότι είμαι... ελευθέρων ηθών»!

Το γνωστό μοντέλο μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Happy Day», του Alpha και άνοιξε το σπίτι της που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και μεγάλο!

Η Τζούλια Νόβα αναφέρθηκε και στα σχόλια που ακούγονται για τον σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου και την διαφορά ηλικίας τους!

Εκείνη είπε χαρακτηριστικά:

«Λένε ότι για να είμαι με τον Γιάννη, που είναι πιο μεγάλος σε ηλικία, πρέπει να είμαι ελευθέρων ηθών! Πως τα λένε αυτά;».

Δείτε επίσης την αποκάλυψη που έκανε για την μητρότητα και το μέλλον της σχέσης της με τον Γιάννη Μάρκου!

Τζούλια Νόβα - Γιάννης Μάρκου: Οι πιο τρυφερές selfies του ζευγαριού! Οι αγκαλιές και τα φιλιά... (Photos)

Η Τζούλια Νόβα δεν μιλάει συχνά για τον αγαπημένο της, ωστόσο σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της για την προσωπική της ζωή είχε παραδεχτεί πως εκείνος την περιμένει πάντα στα στούντιο του «Τροχού της Τύχης» μέχρι να τελειώσει τα γυρίσματα.

Διατηρούν δεσμό τα τελευταία χρόνια αλλά έχουν καταφέρει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο το Youweekly.gr σας παρουσιάζει κάποια πολύ τρυφερά και μοναδικά στιγμιότυπα από διάφορα ταξίδια και εξορμήσεις.


Τζούλια Νόβα-Γιάννης Μάρκου: Εντυπωσιακό ταξίδι στη Βαρκελώνη! Τα πρώτα στιγμιότυπα...

H Τζούλια Νόβα δεν έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή ποτέ τα social media και γενικά κρατά ένα χαμηλό και συνεσταλμένο προφίλ παρά την εντυπωσιακή και σέξι εμφάνισή της.

Η ίδια απολαμβάνει τις ασταμάτητες διακοπές της μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου, και ενημερώνει αρκετά συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media!

Αυτή τη φορά η Τζούλια ανέβασε στο Instagram της τις πιο μαγευτικές και συνάμα εντυπωσιακές φωτογραφίες της! Τόσο η ίδια όσο και το μαγευτικό τοπίο κατάφεραν να μας ταξιδέψουν!

"Μην προσπαθειτε να είσαστε διαφορετικοί . Απλός να είστε καλοί . Με το να είσαι καλός είσαι ήδη αρκετά διαφορετικός !
------------------------------------- Don't try to be different. Just be good. To be good is different enough.
#goodmorning #goodpeople #goodmood#differentisbeautiful #hollydays #stones#behappy #spain #barcelona", έγραψε στη λεζάντα!

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω: