Χριστίνα Μπόμπα: Ατύχημα για την σύζυγο του Σάκη Τανιμανίδη! Εικόνες από τα σημάδια στο χέρι της!

Τι συνέβη;

Χριστίνα Μπόμπα: Ατύχημα για την σύζυγο του Σάκη Τανιμανίδη! Εικόνες από τα σημάδια στο χέρι της!

Ατύχημα για την σύζυγο του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα και έχουμε εικόνες από τα σημάδια που έχει στο χέρι της!

Η καλλονή παρουσιάστρια αυτές τις γιορτινές ημέρες αποφάσισε με τον αγαπημένο της να τις περάσουν στις μακρινές και «μαγικές» Φιλιππίνες!

Το γνωστό ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί σε μέρη άγνωστα για να τα εξερευνήσει! Όλα έβαιναν καλά και περνούσαν όμορφες στιγμές μέχρι που η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να ακροβατήσει σε ένα σχοινί που για το καλό της ήταν πολύ κοντά στο έδαφος!

Την προσπάθειά της την τραβούσε βίντεο ο Σάκης Τανιμανίδης και έτσι «έπιασε» το ατύχημα που είχε όταν έπεσε από το σχοινί! Η Χριστίνα Μπόμπα ξεκίνησε να ισορροπεί καλά να περπατά στο σχοινί, αλλά κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία της και έπεσε.

Μάλιστα στο παρακάτω βίντεο θα δείτε εικόνες από τα σημάδια που έπαθε από το πέσιμο στο χέρι της!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε κι άλλο ατύχημα και τότε απέκτησε σημάδια στο πρόσωπο!

Χριστίνα Μπόμπα: Ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο! Χρειάστηκε γιατρό! (Βίντεο)

Η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο, όμως η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη είχε ένα ατύχημα και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες!

Πόνεσε πολύ!

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε ένα βίντεο στο instagram, όπου δείχνει να δέχεται τις πρώτες βοήθειες μετά από ένα χτύπημα που είχε στο μικρό της δάχτυλο, το οποίο και έπαθε στην παραλία.

Μάλιστα ο γιατρός της έδεσε με γάζα το τραύμα της!

Δείτε το βίντεο

Κόβει ανάσες η Χριστίνα Μπόμπα! Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει τις άψογες αναλογίες της!

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Το απρόοπτο ατύχημα του ζευγαριού! Τι συνέβη;

Ένα ατύχημα είχαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, το οποίο αν μη τι άλλο... τους τάραξε!

Όπως είναι γνωστό, η Χριστίνα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, μιας και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης παρουσιάζει το Survivor Ελλάδα-Τουρκία.

Όμως ένα απρόοπτο περιστατικό τους χάλασε τα σχέδια και τη διάθεση. Συγκεκριμένα, στον δρόμο για το γυμναστήριο, το αυτοκίνητό τους έπαθε λάστιχο με αποτέλεσμα να χάσουν πολύ χρόνο στο συνεργείο. Ο Σάκη αντιμετώπισε το όλο θέμα... χαλαρά, μιας και όπως φαίνεται, δεν τον απασχολούσε και πολύ το αν θα πάνε στο γυμναστήριο. Η Χριστίνα, από την άλλη, τραβούσε βίντεο και ανέφερε νευριασμένη: «Φαινόταν ότι δεν ήθελε να πας γυμναστήριο»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: