Σίσσυ Χρηστίδου: Το υπνοδωμάτιο της έχει λευκές κουρτίνες με σχέδια! Η θέα από το παράθυρο είναι «μαγεία»!

Θα σας εντυπωσιάσει!

Σίσσυ Χρηστίδου: Το υπνοδωμάτιο της έχει λευκές κουρτίνες με σχέδια! Η θέα από το παράθυρο είναι «μαγεία»!

Η θέα από το παράθυρο της Σίσσυς Χρηστίδου είναι σκέτη «μαγεία» και το υπνοδωμάτιο της έχει λευκές κουρτίνες με σχέδια δέντρα πάνω!

Η γνωστή παρουσιάστρια αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Φιλανδία μαζί με τα παιδιά της και τους καλούς της φίλους, Μαρία Κορινθίου και Γιάννη Αϊβάζη!

Στο υπνοδωμάτιο που της έχει παραχωρήσει το ξενοδοχείο, όπου διαμένει μας έδειξε πως έχει λευκές κουρτίνες και πάνω τους έχουν σχέδια από δέντρα, ενώ η θέα που αντικρίζει κάθε πρωί από το παράθυρο ή από το μπαλκόνι της είναι μαγική, καθώς κάτι παρόμοιο δεν βλέπουμε στην Ελλάδα.

Έξω φαίνεται να έχει χιονίσει και τα σπίτια εκεί είναι πολύ διαφορετικά από την χώρα μας, με αποτέλεσμα να είναι κάτι τόσο ξεχωριστό και όμορφο που θες να βλέπεις ξανά και ξανά!

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Σίσσυ Χρηστίδου υπνοδωμάτιο κρεβατοκάμαρα

Σίσσυ Χρηστίδου ταξίδι Φιλανδία θέα μπαλκόνι

Επίσης στο σπίτι της δεν υπάρχει όμοιο με αυτό το δωμάτιο! Γεμάτο χαλιά και φώτα!

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτό σίγουρα δεν είναι το σπίτι της! Η θέα από το δωμάτιο θα σας «μαγέψει»!

Αυτό σίγουρα δεν είναι το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου! Η θέα από το δωμάτιο θα σας «μαγέψει»!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ προσεκτική στην διακόσμηση του σπιτιού, καθώς το στυλ της δεν σηκώνει καμία ατέλεια και παρά το φόρτο εργασίας της φροντίζει πάντα να είναι στην εν τέλεια!

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πολύ ενεργή στα social media της και δημοσιεύει συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με του διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι κι αυτήν την φορά δημοσίευσε εικόνες από ένα δωμάτιο που κόβει την ανάσα! Όχι, δεν πρόκειται για το δικό της δωμάτιο, ούτε για κάποιο δωμάτιο μέσα στο σπίτι της!

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν υπάρχει όμοιο με αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της! Γεμάτο χαλιά και φώτα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται στο Τελ Αβίβ αυτήν τη περίοδο με τους φίλους της, Κωνσταντίνο Βασάλο και Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αλλά και τα παιδιά της.

Δείτε φωτογραφίες από το δωμάτιο της και δώστε προσοχή στη θέα που έχει... Θα σας «μαγέψει»!

Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι

παρουσιάστρια ταξίδι δωμάτιο

Χρηστίδου σπίτι διακοπές