Ελένη Χατζίδου: Έκατσε στον καναπέ και όλοι χάζευαν τα πόδια της με το καλσόν που έβαλε! Δεν έπαιρνε τα μάτια του ο Ετεοκλής!

Μας άφησε «κάγκελο»!

Ελένη Χατζίδου: Έκατσε στον καναπέ και όλοι χάζευαν τα πόδια της με το καλσόν που έβαλε! Δεν έπαιρνε τα μάτια του ο Ετεοκλής!

Στον καναπέ του σπιτιού της έκατσε η Ελένη Χατζίδου και όλοι χάζευαν τα πόδια της με το καλσόν που έβαλε! Ο Ετεοκλής Παύλου δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της!

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της με τον σύζυγό της και τον καρπό του έρωτά τους, που ήρθε πρόσφατα στον κόσμο!

Η Ελένη Χατζίδου είναι μια από τις πιο καλοντυμένες και στιλάτες γυναίκες της ελληνικής showbiz και το αποδεικνύει πιστά κάθε φορά!

Αυτήν την φορά επέλεξε να βάλει ένα πουά καλσόν και έκατσε στον καναπέ του σπιτιού της για να δώσει μια συνέντευξη όπως η ίδια αποκάλυψε! Ωστόσο όλοι κοίταζαν τα καλλίγραμμα πόδια της και φυσικά ο Ετεοκλής δεν μπορούσε να στρέψει το βλέμμα του αλλού, παρά μόνο στην αγαπημένη του!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Επίσης η Ελένη Χατζίδου άπλωσε όλες τις τσάντες της πάνω στον καναπέ του σπιτιού! Είναι αμέτρητες!

Ελένη Χατζίδου: Έκατσε στον καφέ καναπέ και έμοιαζε βγαλμένη από παραμύθι! Το vintage στιλ και η διακόσμηση...

Η Ελένη Χατζίδου έκατσε στον καφέ καναπέ και έμοιαζε βγαλμένη από παραμύθι! Το vintage στιλ και η διακόσμηση που ανέδειξε και με το παραπάνω η τραγουδίστρια!

Η Ελένη Χατζίδου, σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram μας τρέλανε κανονικά! Η όμορφη τραγουδίστρια, βρέθηκε στα Ιωάννινα με τον Ετεοκλή της σε ένα ταξίδι που τους γέμισε εμπειρίες!

Η ίδια, τρελάθηκε κανονικά με την διακόσμηση σε μέρος που βρέθηκε και δεν δίστασε να ποζάρει όλο χάρη. Εμείς, ξεχωρίσαμε τον σούπερ σικάτο καναπέ πάνω στον οποίο έκατσε αλλά και το vintage στιλ του μέρους. Η Ελένη, φυσικά έμοιαζε βγαλμένη από παραμύθι με την γενικότερη διακόσμηση να μας εμπνέει για αλλαγές! Αλήθεια, έχετε δει το σαλόνι της στο σπίτι που μένει στην Αθήνα;

Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Στο σπίτι τους κουζίνα και σαλόνι είναι ένα! Ο καναπές είναι τεράστιος...

Στο σπίτι του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου εκτός του ότι ο καναπές είναι τεράστιος η κουζίνα και το σαλόνι είναι ένα!

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο κυκλοφορεί εδώ και αρκετές μέρες στο instagram και συγκεκριμένα στο προφίλ του γυμναστή ωστόσο λίγοι είχαν παρατηρήσει αυτή την λεπτομέρεια αφού τα βλέμματα τραβούσε το μωράκι τους!

Μιλάμε φυσικά γι αυτό το στιγμιότυπο στο οποίο και μας έδειξαν για πρώτη φορά το προσωπάκι της μικρής:

Χατζίδου Ετεοκλής σπίτι

Αφού θαυμάσαμε αυτή την γλυκιά φατσούλα κοιτάξαμε λίγο πιο πίσω και παρατηρήσαμε πως η κουζίνα με το σαλόνι είναι ένα! Επίσης, θα δείτε και στολισμένο το δέντρο τους... Πολύ ωραίο σπίτι!

Βέβαια, το μπάνιο της που το στόλισε παντού φωτάκια έκλεψε την παράσταση κατά πολύ!