MasterChef: H Άλκηστις όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Έφτιαξε μαλλί, έκανε και μακιγιάζ!

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

MasterChef: H Άλκηστις όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Έφτιαξε μαλλί, έκανε και μακιγιάζ!

H Άλκηστις από το MasterChef όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Έφτιαξε μαλλί, έκανε και μακιγιάζ και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Το look που της πήγε πολύ...

Η Άλκηστις Αλεξάκη έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μαγειρικής MasterChef 3.

Η παίκτρια με τον εκρηκτικό χαρακτήρα είχε φανατικούς θαυμαστές που την παρακολουθούσαν στο παιχνίδι. Η Άλκηστις Αλεξάκη απολαμβάνει τις γιορτές που...δεν έχουν τελειώσει ακόμα και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει με φτιαγμένο μαλλί, εντυπωσιακό μακιγιάζ και σκουλαρίκια.

Μια εικόνα αρκετά διαφορετική από αυτή που είχε όσο συμμετείχε στο παιχνίδι. Δείτε την:

Έχετε δει και την... βόμβα που έσκασε για το παιχνίδι;

Άλκηστις Αλεξάκη: Το άγνωστο δράμα της παίκτριας του Master Chef!Συγκλονίζει το άγνωστο δράμα της παίκτριας του Master Chef, Άλκηστις Αλεξάκη!

Μέσα από μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Youweekly.gr μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά γι αυτό. Διαβάστε παρακάτω...

«Όσο ήμουν στο "MasterChef" ο πατέρας μου έπαθε εγκεφαλικό και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση. Ήμουν ένα βήμα πριν να φύγω, μέχρι που μου είπαν ότι πάει καλύτερα στην υγεία του. Κάνει φυσιοθεραπείες γιατί η αριστερή του μεριά δεν κινείται...»

Θέλεις να κάνεις μία μεγάλη οικογένεια σαν τη δική σου;

Εννοείται. Θέλω να έχω μία καλή δουλειά για να κάνω όσο πιο πολλά παιδιά μπορώ, να τα μεγαλώνω και να τους δώσω την αγάπη που δεν πήρα. Δεν θέλω να κάνω τα λάθη των γονιών μου. Θέλω να έχω μία υγιή οικογένεια, με το πατρικό και το μητρικό ένστικτο, να μεγαλώσουν τα παιδιά μου σε ένα όμορφο περιβάλλον γεμάτο γνώση, εμπειρίες και να είναι άξια στην κοινωνία.

Τι θα απαντούσες σε αυτούς που σε έλεγαν «λεσβία»;

Δεν πρέπει να κρίνουμε κάποιον από την εμφάνισή του ή τις επιλογές που έχει στο κρεβάτι του. Πρέπει να τον γνωρίσεις καλά τον άλλον και μετά μπορείς να πεις τη γνώμη σου. Και πάλι, όχι να τον κρίνεις, γιατί μόνο ο Θεός κρίνει.

Υπήρχε στιγμή που χρειάστηκες τον Θεό;

Εννοείται, πιο πολύ μέσα στο «MasterChef». Όσο ήμουν στο παιχνίδι ο πατέρας μου έπαθε εγκεφαλικό και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση. Ήμουν ένα βήμα πριν να φύγω, λίγες ώρες πριν αποχωρήσω με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν «ο πατέρας σου πάει καλύτερα, μείνε στο παιχνίδι, σε στηρίζουμε και σε αγαπάμε». Ευτυχώς πάει καλύτερα και κάνει κάποιες φυσιοθεραπείες, γιατί η αριστερή του μεριά δεν κινείται.

Τον έχεις δει από τότε που έφυγες;

Εννοείται, τον βοηθάω όσο μπορώ, κάνουμε διάφορα πράγματα μαζί για να ξεχνιέται όσο μπορεί.