Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Δεν νιώθω καλά, νιώθω μια παράξενη επιδείνωση!" - Κατέρρευσε στην εκπομπή της! Τι συνέβη;

Ποια η κατάστασή της;

Σταματίνα Τσιμτσιλή:

"Δεν νιώθω καλά, νιώθω μια παράξενη επιδείνωση!" - Κατέρρευσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πλατό της εκπομπή της! Τι ακριβώς συνέβη;

Η παρουσιάστρια του ALPHA αναπάντεχα στον αέρα του Happy Day ένιωσε μια επιδείνωση και είπε ζωντανά στον αέρα την ώρα της σύνδεσης με τον Δήμο Βερύκιο τα εξής λόγια:

"Παιδιά δεν νιώθω και πολύ καλά, τώρα ξαφνικά νιώθω μια επιδείνωση της υγείας μου, πρέπει να με βοηθήσετε και να βγάλετε την εκπομπή κι εγώ πρέπει να πάω στο σπίτι μου να ηρεμήσω!"

Η αλήθεια είναι ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr ήρθε άρρωστη με 40 πυρετό κι ενώ οι συνεργάτες της είπαν να μην βγει στον αέρα η ίδια πήρε την ευθύνη και προσπάθησε να βγάλει την εκπομπή, δεν τα κατάφερε όμως και περίπου στη μέση της εκπομπής στην σύνδεση με τον Δήμο Βερύκιο ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει!

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες αποκάλυψε στην εκπομπή της ακομπλεξάριστη πόσα κιλά πήρε στις διακοπές!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πάγωσε το χαμόγελό της την ώρα που ανακοίνωσε τον θάνατο στην εκπομπή... (Βίντεο)

To χαμόγελο της Σταματίνας Τσιμτσιλή πάγωσε την ώρα που ανακοίνωσε τον θάνατο που συγκλόνισε τους πάντες στην εκπομπή της στον AlphaTV «Happy Day».

Η παρουσιάστρια, όπως και όλοι στο πάνελ, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα, του πρώην παίκτη του Power of Love, σόκαρε όλο τον κόσμο!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής την είδηση στην εκπομπή της, με την παρουσιάστρια να χάνει το χαμόγελό της, όπως και το υπόλοιπο πάνελ του Happy Day.

Μάλιστα το γεγονός πως ο Ζάρλας είχε τα γενέθλιά του σήμερα, κάνει ακόμη πιο τραγικό το συμβάν με το θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στη λεωφόρο Συγγρού!

Δείτε όλα όσα είπε