Πάολα: Το μπλε της φόρεμα ήταν πιο κοντό από ποτέ! Αποκάλυψε άγνωστο «σημάδι» στο κορμί της...

Δεν έχετε ξαναδεί ποτέ έτσι!

Πάολα: Το μπλε της φόρεμα ήταν πιο κοντό από ποτέ! Αποκάλυψε άγνωστο «σημάδι» στο κορμί της...

Το μπλε φόρεμα της Πάολας ήταν πιο κοντό από ποτέ! Αποκάλυψε άγνωστο «σημάδι» στο κορμί της που σίγουρα δεν το είχατε δει ούτε εσείς, αλλά ούτε και εμείς!

Η τραγουδίστρια, κάνει εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη μαζί με το Νίκο Κουρκούλη και μάλιστα σαρώνουν!

Σχεδόν κάθε βράδυ, το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται είναι sold out και οι εμφανίσεις είναι σε διαδικασία να πάρουν παράταση! Πρόσφατα, η Πάολα βγήκε στην πίστα με μπλε φόρεμα όλο πούλιες και ήταν τόσο κοντό, που αποκαλύφθηκε άγνωστο «σημάδι» στο κορμί της... Το τατουάζ της αυτό, πολύ ψηλά στο πόδι, σίγουρα δεν το είχατε ξαναδεί μέχρι σήμερα!

Ιδού λοιπόν το σχετικό βίντεο από το Instagram:

Έχετε δει και τις σούπερ hot μπότες της;

Πάολα: Κάθισε με το κοντό ασημί της φόρεμα δίπλα σε αυτόν τον άντρα! Την κράταγε από το χέρι και της χάιδευε τα μαλλιά!

Με το κοντό της ασημί φόρεμα η Πάολα κάθισε δίπλα σε αυτόν τον άνδρα κι εκείνος της χάιδευε συνεχώς τα μαλλιά και την κράταγε από το χέρι!

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι πολύ αγαπητή από το κοινό για τα λαϊκά της τραγούδια, τις «μαγευτικές» της ερμηνείες, αλλά και τις εκρηκτικές της εμφανίσεις!

Η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης πραγματοποιούν εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και ξεσηκώνουν το κοινό τους κάθε βράδυ! Έτσι έγινε και την Πρωτοχρονιά! Το νέο έτος τους βρήκε μαζί να διασκεδάζουν τον κόσμο που πήγε για να τους απολαύσει!

Η Πάολα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να κάθεται δίπλα στον Νίκο Κουρκούλη με το κοντό της ασημί φόρεμα κι εκείνος την κρατούσε από το χέρι και της χάιδευε τα μαλλιά όσο εκείνη τραγουδούσε!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε την επίσης να παραδίνεται στην αγκαλιά αυτού του άνδρα! Προκάλεσαν φρενίτιδα με την κοινή τους εμφάνιση!