Μαντώ Γαστεράτου: Λίγο πριν γεννήσει δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα και η απορία της θα σε κάνει να γελάσεις!

Η τρυφερή ανάρτηση στα social media!

Μαντώ Γαστεράτου: Λίγο πριν γεννήσει δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα και η απορία της θα σε κάνει να γελάσεις!

Η Μαντώ Γαστεράτου λίγο πριν γεννήσει δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα και η απορία της θα σε κάνει να γελάσεις!

Η παρουσιάστρια έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς σε λίγο καιρό θα κρατάει στα χέρια της το πρώτο της παιδάκι.

Η ίδια λατρεύει τα social media και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της, ενώ από την αρχή της εγκυμοσύνης της κάνει συχνά αναρτήσεις για αυτή.

Αυτή την φορά η Μαντώ Γαστεράτου ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η στάση που έχει πάρει ο γιος της μέσα στην κοιλίτσα της.

Η ίφια αναρωτήθηκε πως γίνεται να βολεύεται κάποιος εκεί μέσα, δείχνοντάς μας τη στάση που είχε πάρει ο γιος της και διαγράφεται ξεκάθαρα.

Γαστεράτου έγκυος

Η ίδια ωστόσο, παρά την καλή της εγκυμοσύνη, χρειάστηκε να βρεθεί στο γιατρό λίγο πριν γεννήσει! Τι συνέβη;

Μαντώ Γαστεράτου: Η οικογενειακή φωτογραφία που "έριξε" το Instagram! Δεν θα φανταστείτε τι έκανε!

Δεν θα φανταστείτε τι έκανε η Μαντώ Γαστεράτου! Η οικογενειακή φωτογραφία που ανέβασε "έριξε" το Instagram και προκάλεσε "πανικό"!

Η ίδια δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της για τον ερχομό του μικρού της παιδιού και για αυτό μοιράζεται τις τρυφερές στιγμές της, με τους θαυμαστές της!

Ως λάτρης των social media, και του εορταστικού κλίματος, θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό μια υπέροχη και "τρυφερή" εικόνα με τους τρεις άντρες της ζωής της.

Στο ποστ έγραψε μάλιστα χαρακτηριστικά, “Αυτοί είναι οι τρεις άντρες που αγαπώ πιο πολύ απ’ όλους στην ζωή μου. Ο ένας είναι δίπλα μου και γιορτάζει σήμερα, ο μπαμπάς μου ο Χρηστάρας! Ο άλλος κρατάει την κάμερα και μας βγάζει φωτογραφία, ο άντρας μου! Ο άλλος είναι μέσα στην κοιλίτσα μου, ο γιος μου...”.