Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χαρά Παππά: Η αποκάλυψη για την διαφορά ηλικίας του πατέρας της με τον Μπουράκ! Η αντίδραση του όταν έμαθε για την σχέση τους...

Ποιος του ανακοίνωσε την σχέση τους;

Χαρά Παππά: Η αποκάλυψη για την διαφορά ηλικίας του πατέρας της με τον Μπουράκ! Η αντίδραση του όταν έμαθε για την σχέση τους...
News 03.01.2020 11:33

Η Χαρά Παππά αποκάλυψε την διαφορά ηλικίας του πατέρας της με τον Μπουράκ αλλά και ποια η αντίδραση του όταν έμαθε για την σχέση τους.

Το μοντέλο λίγο μετά το τέλος του GNTM, μίλησε στην Φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για την σχέση τους.

«Τον γνώρισα σε νυχτερινό κέντρο. Κοιταζόμασταν πολλές ώρες, πέρασε ένα τρίωρο. Νομίζω ότι εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, εκείνος νομίζει ότι την έκανα εγώ. Έφυγα πολύ νωρίς για Τουρκία, γνώρισα την οικογένειά του, γνώρισε τη δική μου. Δεν τον είχα δει στη σειρά.

Με την ηλικία σίγουρα τον μπαμπά μου τον “χτύπησε” λίγο. Δεν του ανακοίνωσα εγώ τη σχέση, του το ανακοίνωσε η αδερφή μου και η μαμά. Δεν είμαι τρελή, καταλαβαίνω ότι είναι πολλά τα χρόνια. Ο μπαμπάς μου είναι 52-53 και ο Μπουράκ είναι 47» είπε.

«Όταν φτάσαμε στο χωριό του Μπουράκ άκουσα στη διαπασών να παίζει Πάολα. Είχε βάλει ο μπαμπάς του Πάολα, είχε μόνο αυτό το cd από Ελλάδα και ήθελε να ακούει μόνο ελληνική μουσική.

Η μαμά του έλεγε στον Μπουράκ “Είναι ένας άγγελος, μην την χάσεις”.Μένουμε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά επειδή πέθανε ο μπαμπάς του κι έχει χωράφια, έπρεπε να μείνουμε κάποιο καιρό στο χωριό του» αποκάλυψε.

«Ο γάμος όταν και αν γίνει, θα γίνει στην Ελλάδα» ξεκαθάρισε.

Σας έχουμε βρει επίσης εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού τους στην Κωνσταντινούπολη!

Μπουράκ Χακί: Κακομαθαίνει τη Χαρά Παππά! Της προσέφερε την πιο γλυκιά "αμαρτία"!

Ο Μπουράκ Χακί έχει τον τρόπο του και ξέρει πώς να κακομαθαίνει τη Χαρά Παππά! Με το που γύρισαν στην Κωνσταντινούπολη, της προσέφερε την πιο γλυκιά "αμαρτία" και εκείνη φυσικά δεν αντιστάθηκε!

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει υπέροχες μέρες μετά την αποχώρηση της πανέμορφης Χαράς από το GNTM, και μόλις χθες επέστρεψαν στη βάση τους, στην Κωνσταντινούπολη.

Με το που έφτασαν δεν κρατήθηκαν στιγμή και πήγαν να απολαύσουν το πιο λαχταριστό γλυκό της πόλης!

Το στιγμιότυπο μοιράστηκε το μοντέλο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μπουράκ Χακί: Αυτή την ανάρτηση του με την Χαρά πρέπει να την δεις! Η δημόσια εξομολόγηση!

Μπουράκ Χακί: Η Τουρκία αποθεώνει την Χαρά Παππά και προβάλλουν την συμμετοχή της στο GNTM!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!

Share