Το Πρωινό: Έπος! Κόλλησαν τα μπατζάκια στην φόρμα της παρουσιάστριας και...

Το βίντεο που πρέπει να δεις!

Το Πρωινό: Έπος! Κόλλησαν τα μπατζάκια στην φόρμα της παρουσιάστριας και...

Έπος είναι ένα μικρό ατύχημα που είχε σήμερα στο Πρωινό η παρουσιάστρια. Κόλλησαν τα μπατζάκια στην φόρμα της και δεν μπορούσε να περπατήσει.

Συγκεκριμένα, όταν η Λίτσα Πατέρα ολοκλήρωσε τις αστρολογικές της προβλέψεις της ημέρας, η Φαίη Σκορδά σηκώθηκε από την καρέκλα της για να πάει στους συνεργάτες της.

Όταν όμως σηκώθηκε ξεκίνησε τα γέλια, αφού τα μπατζάκια της ολόσωμης φόρμας της από παγιέτα, είχαν κολλήσει μεταξύ τους. Η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να φωνάξει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για να την βοηθήσει να τα ξεκολλήσει.

Όπως ήταν φυσικό όλοι ξέσπασαν σε γέλια στο πλατό!

Πως θα πήγε χθες το Πρωινό στην τηλεθέαση; Μπήκε με το δεξί η χρονιά;

Το Πρωινό: Έμεινε "παγωτό" η παρουσιάστρια! Τα λόγια του Σπυρόπουλου που την σόκαραν! "Εσύ μπορείς να μιλάς γιατί..."

"Εσύ μπορείς να μιλάς γιατί έχεις διαχειριστεί τα προσωπικά σου" "Χαμός" επικράτησε στο Πρωινό, με τα λόγια του Σπυρόπουλου! Η παρουσιάστρια έμεινε "παγωτό" εν ώρα εκπομπής με τις δηλώσεις του ηθοποιού που την σόκαραν!

Έχοντάς τον καλεσμένο, η Σκορδά, θέλησε να τον ρωτήσει για την προσωπική του ζωή και για αυτό, αναφέρθηκε στο θέμα του γάμου!

Ο ίδιος ωστόσο, είχε μια "αναπάντεχη" απάντηση, «Όλα τα σκέφτομαι… με τον καιρό πια δεν τον φοβάμαι! Οι Έλληνες νομίζουν ότι είναι κάτι δεσμευτικό! Μπορεί, δεν ξέρω. Εσύ μπορείς να μιλάς γιατί έχεις διαχειριστεί τα προσωπικά σου… σου το έχω πει κιόλας, είσαι top! Έτσι όπως εκτίθεσαι και με την δουλειά που έχεις, το έχεις διαχειριστεί super»!

Και εκείνη ήταν η στιγμή που η παρουσιάστρια δεν ήξερε τι να του απαντήσει. Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι αναπάντεχο συμβαίνει εν ώρα εκπομπής, καθώς όταν ο μικρός της γιος είχε κάνει την εμφάνισή του στο πλατό, συνάδελφοι της παρουσιάστριας δεν τον είχαν πάρει καν χαμπάρι και έμειναν με το στόμα ανοιχτό.