Τα φιλαράκια: Ο Τσάντλερ έχει κρυφό δεσμό! Την περνάει σε ηλικία 22 χρόνια...

Το μυστικό του αποκαλύφθηκε!

Τα φιλαράκια: Ο Τσάντλερ έχει κρυφό δεσμό! Την περνάει σε ηλικία 22 χρόνια...

Κρυφό δεσμό έχει ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια και παρόλο που προσπαθεί να το κρατήσει μυστικό αποκαλύφθηκε. Σε ηλικία την περνάει 22 χρόνια.

«Διπλό» βρήκε το 2020 τον Μάθιου Πέρι καθώς ο 50χρονος έχει ξεκινήσει σχέση με μια μάνατζερ ταλέντων 22 χρόνια νεώτερή του.

Σύμφωνα με την Sun, η κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά είναι η 28χρονη Μόλι Χούρβιτζ η οποία εργάζεται στην Zero Gravity Management. Σύμφωνα με την πηγή η 28χρονη πέρασε τα Χριστούγεννα στο διαμέρισμα του Τσάντλερ»στο Λος Άντζελες.

Η τελευταία σοβαρή σχέση του Μάθιου Πέρι ήταν με την ηθοποιό Λίζι Κάπλαν από το 2006 έως το 2012.

Να σημειώσουμε πως ο Τσάντλερ είχε δημιουργήσει ένα σκάνδαλο στην προσωπική του ζωή.

Σκάνδαλο με την ερωτική ζωή του Τσάντλερ από Τα Φιλαράκια! Δεν γνώριζε κανείς ότι...

Δεν γνώριζε κανείς ότι... Σκάνδαλο με την ερωτική ζωή του Τσάντλερ από την αγαπημένη σειρά του STAR, Τα Φιλαράκια!

Τα βασικά «Φιλαράκια» θα ήταν αρχικά τέσσερα. Ο Ρος, η Ρέιτσελ, η Μόνικα, ο Τζόι. Ο Τσάντλερ και η Φοίβη θα ήταν δεύτεροι ρόλοι, αλλά οι δημιουργοί κατέληξαν ότι ήθελαν η σειρά να προβάλει έξι ισάξιους χαρακτήρες.

Για τον ρόλο του Τζόι, είχε περάσει δύο φορές δοκιμαστικό ο ηθοποιός Χανκ Αζάρια, που τελικά έπαιξε τον ρόλο του Ντέιβιντ, του επιστήμονα που ερωτεύεται η Φοίβη. Το αρχικό σενάριο Μία ίσως από τις πιο ανατρεπτικές αποκαλύψεις του καναλιού, ήταν ότι το ζευγάρι της σειράς δεν ήταν από την αρχή ο Ρος και η Ρέιτσελ, αλλά η Μόνικα και ο Τζόι, που θα παρουσιάζονταν στο κοινό ως εραστές. Τελικά τα σχέδια άλλαξαν, όταν οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν τη χημεία μεταξύ Άνιστον και Σουίμερ, σχεδόν από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων.

"Βόμβα" 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Τα Φιλαράκια»! Αυτοί οι δύο ηθοποιοί δεν έπρεπε να είναι στην παρέα!

Ο Τσάντλερ, σύμφωνα με το αρχικό σενάριο ήταν ομοφυλόφιλος. Όταν ο Μάθιου Πέρι πέρασε το κάστινγκ για τον ρόλο, αποκάλυψε στους σεναριογράφους ότι ο ίδιος είχε πρόβλημα με την προσέγγιση των γυναικών και γινόταν άγαρμπος, λέγοντας χοντροκομμένα αστεία. Το στοιχείο αυτό του χαρακτήρα του ηθοποιού ενσωματώθηκε στον ρόλο και ο Τσάντλερ έγινε στρέιτ. Ο χαρακτήρας του Γκάνθερ, του σερβιτόρου στο στέκι της παρέας Central Perk, αρχικά δεν υπήρχε καθόλου στο σενάριο....