Βάσω Λασκαράκη: Αποκαλύφθηκε το μυστικό που έχει με τον Σουλτάτο! Το κράτησαν κρυφό 10 μήνες!

Δεν το γνώριζε κανείς!

Βάσω Λασκαράκη: Αποκαλύφθηκε το μυστικό που έχει με τον Σουλτάτο! Το κράτησαν κρυφό 10 μήνες!

Αποκαλύφθηκε το μυστικό που έχει η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο! 10 ολόκληρους μήνες το κράτησαν κρυφό!

Η γνωστή ηθοποιός βιώνει την καλύτερη περίοδο στην ζωή της με τον σύζυγό της, την κόρη της Εύα και την επιτυχία της στην σειρά «Έρωτας Μετά», του AlphaTv!

Η Βάσω Λασκαράκη όμως φαίνεται ότι έχει ένα μυστικό με τον Λευτέρη Σουλάτο που δεν γνώριζε κανείς! Το Youweekly.gr το ανακάλυψε και σας το αποκαλύπτει!

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο Youtube εδώ και 10 ολόκληρους μήνες και δεν το είχαν αναφέρει πουθενά. Ωστόσο δεν δημοσιεύουν συχνά βίντεο, αφού οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να δημιουργούν συνεχώς υλικό!

Δείτε φωτογραφία ντοκουμέντο:

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος μυστικό

Δείτε επίσης πως την «έστειλε» ο Σουλτάτος με μια αφιέρωση! «Ό,τι κρατιέται μυστικό...»

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Τα πρώτα πλάνα από το νέο τους βήμα! Δείτε τα εδώ...

Τα πρώτα πλάνα από το νέο κοινό βήμα που κάνουν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος! Δείτε τα εδώ...

Η γνωστή ηθοποιός και ο γνωστός σεφ, σύζυγος της, το τελευταίο διάστημα προετοιμάζουν το έδαφος για ένα νέο ξεκίνημα που αποφάσισαν να κάνουν από κοινού!

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος απ' ότι έχουμε καταλάβει μέσα από τις δημοσιεύσεις τους θα κάνουμε μια κοινή εκπομπή, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη αν θα είναι στην τηλεόραση ή ίσως σε ένα κανάλι στο Youtube.

Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε ένα ταξίδι μέσα από την Βαρσοβία και η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο που απεικονίζει διάφορα φαγητά και όπως αποκάλυψε βρίσκεται σε ένα φεστιβάλ street food.

Πολύ πιθανό μόλις να μας έκανε spoiler με τα πρώτα πλάνα που θα δούμε στην εκπομπή που ετοιμάζουν. Ο χρόνος θα δείξει αν τελικά θα δούμε τα συγκεκριμένα πλάνα και σε μια εκπομπή με το αγαπημένο ζευγάρι σε ρόλο παρουσιαστών!

Δείτε το σχετικό βίντεο: