Πάνος Ιωαννιδης: Συναντήθηκε με πρώην παίκτη του MasterChef και... πήρε «φωτιά» η κουζίνα!

Με ποιον βρέθηκε και τι έκαναν;

Πάνος Ιωαννιδης: Συναντήθηκε με πρώην παίκτη του MasterChef και... πήρε «φωτιά» η κουζίνα!

Με πρώην παίκτη του MasterChef συναντήθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης και η κουζίνα πήρε... «φωτιά»!

Ο αγαπητός κριτής που αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star είναι πολύ ενεργός στα social media του και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα του με τους διαδικτυακούς του φίλους!

Έτσι, ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε πριν λίγο καιρό με μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ότι βρέθηκε με τον Σελίμ, που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef και μπήκαν μαζί στην κουζίνα για να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό!

Το φαγητό που έφτιαξαν μαζί δημοσιεύτηκε στο κανάλι που διατηρεί ο γνωστό σεφ στο Youtube!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Επίσης, πριν λίγο καιρό ο Πάνος Ιωαννίδης Master Chef έχασε τα λόγια του! Η ερώτηση που τον έκανε να "κοκκινίσει"!

Πάνος Ιωαννίδης: Η απάντηση κόλαφος στον Δημήτρη Σκαρμούτσο για τα σχόλια του προς το Master Chef (Βίντεο)

Ο Πάνος Ιωαννίδης σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στον Alpha tv έδωσε μια απάντηση κόλαφο για τα κατά καιρούς αρνητικά σχόλια του Δημήτρη Σκαρμούτσου για τον διαγωνισμό μαγειρικής Master Chef!

Δείτε όλα όσα είπε!

Ο γοητευτικός κριτής του Master Chef μίλησε για όλους και για όλα, ενώ απάντησε και στα σχόλια του Δημήτρη Σκαρμούτσου για το ριάλιτι μαγειρικής.

Δείτε τι είπε χαρακτηριστικά:

«Τον Δημήτρη τον συμπαθώ πάρα πολύ, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που έχει δουλέψει πολύ στη ζωή του. Και έχει αποδείξει πως είναι πολύ κάλος σε αυτό που κάνει. Από εκεί και πέρα σίγουρα όλοι έχουν μια άποψη και μια γνώμη και είναι σεβαστή. Αυτό! Εγώ δεν ένιωσα ποτέ να γίνομαι γρανάζι ενός ριάλιτι. Και να ήθελα να το κάνω θα έβγαινε τόσο ψεύτικο που θα φαινόταν»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

MasterChef: Βόμβα! Αποχωρεί αγαπημένος κριτής; Η αποκάλυψη on air!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως ένας από τους τρεις κριτές του MasterChef, θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Μετά το τέλος του φετινού κύκλου δεν θα συνεχίσει...

Ο Πάνος Ιωαννίδης, μίλησε στο Πρωινό του ANT1 και μεταξύ άλλων, διέψευσε την εν λόγω είδηση και τόνισε πως αν αποφασίσει κάποιος να αποχωρήσει θα το κάνουν και οι τρεις, καθώς είναι φίλοι.

Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό, δεν ακούστηκε ποτέ κάτι τέτοιο! Το είδα γραμμένο κάπου και τηλεφώνησα στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τους ρώτησαν αν είπε κάποιος κάτι. Δεν ξέρω πώς βγήκε. Όχι, δεν θα φύγει κανείς και αν είναι να φύγει κάποιος θα φύγουμε όλοι μαζί. Μόνο ένας δεν φεύγει»!