Αθηνά Οικονομάκου: Στάθηκε μπροστά από τη λευκή καρέκλα στο δωμάτιο της και μας έδειξε τη θέα από το παράθυρο της! Είναι σκέτη «μαγεία»!

Θα ζηλέψετε αυτόν τον χώρο!

Αθηνά Οικονομάκου: Στάθηκε μπροστά από τη λευκή καρέκλα στο δωμάτιο της και μας έδειξε τη θέα από το παράθυρο της! Είναι σκέτη «μαγεία»!

Είναι σκέτη «μαγεία» η θέα που έχει από το παράθυρο της η Αθηνά Οικονομάκου! Στάθηκε στο δωμάτιο της μπροστά από τη λευκή καρέκλα και μας την έδειξε!

Η καλλονή ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε γνωστό πως έφτιαξε τις βαλίτσες της και ταξίδεψε σε μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, στη Νέα Υόρκη!

Η ίδια δημοσίευσε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το δωμάτιο του ξενοδοχείο, όπου διαμένει και ποζάρει με το μπουρνούζι της μπροστά από μια λευκή καρέκλα και μας δείχνει τη θέα που έχει με τα επιβλητικά κτήρια της Νέας Υόρκη.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δείτε επίσης την φωτογραφία μέσα από το σπίτι της που μαρτυράει πως περνάει τις νύχτες με τον Μιχόπουλο!

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της είναι λευκό και σχεδόν χωρίς έπιπλα! «Ξεχειλίζει» από φινέτσα...

Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου είναι λευκό και σχεδόν χωρίς έπιπλα! Παρόλα αυτά «ξεχειλίζει» από φινέτσα...

Η ηθοποιός, που έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και τον ελεύθερό της χρόνο, ασχολείται και με τον ισχυρό λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος μετρά παραπάνω από 600 χιλιάδες followers.

Αθηνά Οικονομάκου: Τα χέρια της γεμάτα σακούλες, τα μάτια όλων στο παντελόνι της! Βρες το μόνο με 25,95!

Εκεί, κατά καιρούς, μας δίνει μια γεύση από την καθημερινότητά της, αλλά και από το πολύ όμορφο σπίτι! Το σπίτι της Αθηνάς, είναι διακοσμημένο όλο με το γούστο της και έχει Σουηδικό στιλ. Λιτές γραμμές, όχι πολλά έπιπλα και ουδέτερα χρώματα, το κάνουν να μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό. Εμείς, ξεχωρίσαμε την πολύ όμορφη κρεβατοκάμαρά της, η οποία είναι κατάλευκη και γεμάτη φινέτσα! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της είναι λευκό και σχεδόν χωρίς έπιπλα! «Ξεχειλίζει» από φινέτσα...Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της είναι λευκό και σχεδόν χωρίς έπιπλα! «Ξεχειλίζει» από φινέτσα...Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της είναι λευκό και σχεδόν χωρίς έπιπλα! «Ξεχειλίζει» από φινέτσα...Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της είναι λευκό και σχεδόν χωρίς έπιπλα! «Ξεχειλίζει» από φινέτσα...