Γρήγορης Αρναούτογλου: Η κόντρα και τσακωμός με αγαπημένο ηθοποιό! Στη δημοσιότητα όλη η αλήθεια!

Απασφάλισε και τα είπε «έξω» από τα δόντια!

Γρήγορης Αρναούτογλου: Η κόντρα και τσακωμός με αγαπημένο ηθοποιό! Στη δημοσιότητα όλη η αλήθεια!

Στη δημοσιότητα όλη η αλήθεια για την κόντρα και τσακωμό για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αγαπημένο ηθοποιό!

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσημέρι YES» του Open και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην σχέση του σήμερα με τον παρουσιαστή,Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο λόγος για τον Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τις δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν σχετικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε χαρακτηριστικά:

«Έλα μωρέ! Είναι παλιό θέμα! Έπαιξε. Το λάθος μου ήταν… Τι το συζητάμε; Άστο, ας μην το συζητάμε. Δεν έχει λόγο όλο αυτό. Η αλήθεια είναι πως οι άντρες τσακώνονται. Αυτό είναι το ωραίο στη σημερινή εποχή. Να τσακώνεσαι.

Όχι, δεν τα έχουμε βρει σήμερα και να τα βρούμε δεν θα ξεχαστούν. Ο άντρας έτσι είναι. Έχουμε χάσει την ουσία της ζωής. Η ζωή έχει και το αλάτι και το πιπέρι και την πάπρικα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης τον απίστευτο τσακωμό του Νίκου Μουτσινά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου!

Τι απάντησε ο Αρναούτογλου για την κόντρα με Λιάγκα - Κανάκη; Η ατάκα κόλαφος που μας άφησε κάγκελο!

Απασφάλισε και επίσημα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μίλησε ανοιχτά για τα όσα ακούγονται για τη κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Αντώνη Κανάκη!

Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη στην Real και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι απαντήσεις του θα συζητηθούν!

Για τον Αντώνη Κανάκη είπε: «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Αντώνη αλλά και ποτέ δεν έφτασε στα αυτιά μου ότι ο Αντώνης έχει με εμένα. Μπορεί να μην κάνουμε παρέα πια αλλά μετά από τόσα χρόνια έχουμε κρατήσει αυτά τα στοιχεία που εμπεριέχουν σεβασμό και εκτίμηση. Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο Αντώνης ήταν αρνητικός στο The Tonight show.»

Ενώ για τον Λιάγκα ήταν λακωνικός αλλά... σαφέστατος λέγοντας:
«Δεν έχω κάτι προσωπικό με το Λιάγκα, διαφωνώ με τον τρόπο που λειτουργεί on camera αλλά αυτό είναι κάτι προσωπικό. Φίλοι δεν είμαστε αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε και εχθροί.»