Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της με τον Θοδωρή Μαροσούλη και την μικρή Αλεξάνδρα!

Η πιο τρυφερή φωτογραφία!

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της με τον Θοδωρή Μαροσούλη και την μικρή Αλεξάνδρα!

Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη με την μικρή Αλεξάνδρα και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη!

Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha είναι μια πολύ ερωτευμένη σύζυγος και πολύ ευτυχισμένη μητέρα και απολαμβάνει να περνάει οικογενειακές στιγμές με τα δυο πιο ξεχωριστά άτομα στην ζωή της!

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι αυτήν την φορά τράβηξε φωτογραφία τη μικρή Αλεξάνδρα μαζί με το Θοδωρή Μαροσούλη καθώς έβαζαν τα μπουφάν τους για να βγουν από το σπίτι και να πάνε μια βόλτα.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ελεονώρα Μελέρη Θοδωρής Μαροσούλης κόρη Αλεξάνδρα

Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης: Απόφαση σταθμός για την ζωή τους! Ραγδαίες εξελίξεις....

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσοούλης πήραν κυριολεκτικά μια απόφαση σταθμό για την ζωή τους και στο Vanda's blog έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Η Ελεονώρα και ο Θοδωρής είναι πανέτοιμοι για μια νέα αρχή και τα ευχάριστα δεν άργησαν να τους χτυπήσουν την πόρτα! Μιλάμε φυσικά, για το επαγγελματικό κομμάτι στο οποίο τόσο ο ένας, όσο και ο άλλος διανύουν μια από τις καλύτερες φάσεις τους!

Από τη μία η Ελεονώρα σαρώνει σε τηλεθέαση με το Μετά τα μεσάνυχτα και από την άλλη ο επιχειρηματίας Θοδωρής Μαροσούλης ετοιμάζεται για ένα αρκετά μεγάλο βήμα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog, συζητείται το ενδεχόμενο το συγκρότημα Μαροσούλη να γίνει boutique hotel.

Έτσι ο χώρος του Acro αλλά και του Gazi live λέγεται ότι θα μεταμορφωθεί σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο κατόπιν απόφασης του Ηλία Μαροσούλη να κρατήσει μόνο την Ιερά Οδό και το Vox που βρίσκονται ακριβώς απέναντι! Το ξενοδοχείο δε, θα είναι τόσο ιδιαίτερο σε design που δεν θα έχουμε ξαναδεί κανένα όμοιό του στην Ελλάδα. Ο Θοδωρής είναι αρκετές ώρες στο γραφείο της οικογένειας, μελετώντας με προσοχή τα σχέδια από μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο και η Ελεονώρα καμαρώνει για την πρόοδο του αγαπημένου της... Αξιοσημείωτο είναι, το ότι το εγχείρημα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2020, αν όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο! Εμείς να ευχηθούμε ότι, καλύτερο!