Χρήστος Μάστορας: Η έκπληξη που δέχτηκε πάνω στην σκηνή και τον «τρέλανε»! Έβγαλε το σακάκι του και...

Τι συνέβη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται;

Χρήστος Μάστορας: Η έκπληξη που δέχτηκε πάνω στην σκηνή και τον «τρέλανε»! Έβγαλε το σακάκι του και...

Η έκπληξη που δέχτηκε ο Χρήστος Μάστορας τον «τρέλανε» πάνω στην σκηνή! Έβγαλε το σακάκι του και... τι έκανε άραγε;

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι γνωστό πως εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί μαζί με το συγκρότημα του «Μέλισσες», στο κέντρο της Αθήνας και διασκεδάζει με ένα υπέροχο πρόγραμμα το κοινό που τον τιμάει με την παρουσία του!

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ωστόσο δέχτηκε μια απίστευτη έκπληξη στην σκηνή που δεν περίμενε κανένας!

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Μουζουράκης διασκέδασε στο Box Athens με την παρέα του και απόλαυσε το πρόγραμμα που φέτος γράφουν ακόμα μια σεζόν. Τότε οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν για λίγα λεπτά στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου και χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό που βρέθηκε εκεί το βράδυ εκείνο.

Ο Χρήστος Μάστορας την ώρα που τραγουδούσε ο συνάδελφος έβγαλε το σακάκι του και... το έβαλε στον Πάνο Μουζουράκη για να κάνει το show του!

Δείτε φωτογραφίες:

Χρήστος Μάστορας σκηνή

Χρήστος Μάστορας σακάκι

Χρήστος Μάστορας Πάνος Μουζουράκης BOX

Χρήστος Μάστορας Πάνος Μουζουράκης

Δείτε επίσης τo πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά του Χρήστου Μάστορα και την τούρτα-υπερπαραγωγή!

X-Factor: Η έκπληξη στον Χρήστο Μάστορα και η τούρτα υπερπαραγωγή! Πόσο χρονών έγινε; (Βίντεο)

Σήμερα στο X-Factor ετοίμασαν μια έκπληξη στον Χρήστο Μάστορα και του έβγαλαν μια τούρτα υπερπαραγωγή! Πόσο χρονών έγινε;

Ο γνωστός τραγουδιστής και κριτής του μουσικού διαγωνισμού του Open σήμερα έχει τα γενέθλιά του και οι συντελεστές του X-Faxtor του έκαναν μια έκπληξη.

Στην αρχή του σόου εμφανίστηκε μια τούρτα σε σχήμα ηλεκτικής κιθάρας και η σκηνή μετατράπηκε κατευθείαν σε πάρτι, αφού όλοι τραγουδούσαν χρόνια πολλά και του έδιναν ευχές.

Ο Χρήστος Μάστορας σήμερα έγινε 33 χρονών και δεν του φαίνεται καθόλου! Η αλήθεια όμως είναι πως όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο γοητευτκός! X-Factor: «Παγώσαμε» όταν είδαμε την Δέσποινα Βανδή! Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Χρήστος Μάστορας: Φόρεσε σακάκι στο πιο «χτυπητό» ροζ! Ο άντρας σου, θα το τολμούσε;

Ο Χρήστος Μάστορας φόρεσε σακάκι στο πιο «χτυπητό» ροζ! Ο άντρας σου, θα το τολμούσε; Πάντως το εν λόγω χρώμα, είναι το νούμερο ένα trend της σεζόν!

Μιλάμε φυσικά για το magenda pink, το οποίο φοριέται από άντρες και γυναίκες σε όλο το πλανήτη! Είναι η πιο ιδιαίτερη απόχρωση του ροζ και κολακεύει μελαχρινές αλλά και ξανθές, γυναίκες αλλά και άντρες!

Ο Χρήστος Μάστορας, με το δικό του μοναδικό στιλ ανέδειξε το trend με τον καλύτερο τρόπο και αν θες την γνώμη μας, σε περίπτωση που ο άντρας σου είναι γενικά μοντέρνος, ένα τετοιο σακάκι είναι top ιδέα για δώρο! Δείτε την σχετική φωτογραφία αλλά να σας θυμίσουμε ότι ο ίδιος το είχε φορέσει, όταν έκανε δηλώσεις για τις φήμες που θέλουν τις Μέλισσες να διαλύονται!