Κατερίνα Καινούργιου: Ο χωρισμός για... «χάρη» του Λευτέρη Πανταζή! Τα λόγια που της είπε...

Ποιον της είπε να χωρίσει και γιατί!

Κατερίνα Καινούργιου: Ο χωρισμός για... «χάρη» του Λευτέρη Πανταζή! Τα λόγια που της είπε...

Ο χωρισμός που είχε η Κατερίνα Καινούργιου για «χάρη» του Λευτέρη Πανταζή! Τα λόγια που της είπε και την έκαναν να βάλει τέλος στην σχέση της! Αποκάλυψη τώρα!

Ένας από τους καλεσμένους της Κατερίνας Καινούργιου ήταν ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος πριν πάρει το μικρόφωνο και διασκεδάσει τους τηλεθεατές με τις επιτυχίες του, βρέθηκε στον καναπέ για μία αποκαλυπτική εξομολόγηση.

Η Κατερίνα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον τραγουδιστή αποκάλυψε ότι τους δένει μία υπέροχη σχέση.

Μάλιστα, ο Λευτέρης ήταν ο άνθρωπος που τη συμβούλεψε να χωρίσει από πρώην σύντροφό της και εκείνη τον άκουσε.

“Κάναμε μια πολύ μεγάλη κουβέντα οι δυο μας και από τότε, πραγματικά το λέω, με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ κύριε Πανταζή με έναν τρόπο μαγικό”, είπε εκείνη

“Είδα ένα κορίτσι το οποίο πράγματι έχει όνειρα, έχει βάλει στόχους και ήταν σε καλό χώρο, αλλά προσδοκούσε λάθος άνθρωπο”, δήλωσε ο Λευτέρης και μας άφησε άφωνους! Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Να τονίσουμε ωστόσο είναι είναι πολύ καλά με τον τωρινό της σύντροφο και μάλιστα θα... ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας για να γίνει κουμπάρα!

Κατερίνα Καινούργιου: Ο χωρισμός που την κλόνισε!

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον «αέρα» της εκπομπή της στο OPEN «Ευτυχείτε» για τον χωρισμό που την κλόνισε.

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια.

Στην εκπομπή της Καινούργιου σχολιάστηκε ο χωρισμός της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, με την παρουσιάστρια τoυ «Ευτυχείτε» να αναφέρει: «Εγώ στενοχωρήθηκα, γιατί την συγκεκριμένη σχέση την έζησα από την αρχή της. Γνώρισα την Σίσσυ όταν δούλευα ρεπόρτερ στον Γρηγόρη και μόλις είχε γνωρίσει η Σίσσυ τον Θοδωρή, ήταν από τα ζευγάρια που χαιρόμουν που έβλεπα. Καλώς ή κακώς οι σχέσεις εξελίσσονται και μαζί με τα παιδιά τους θα μείνουνε δεμένοι, εγώ αυτό που θέλω να πω είναι να υπάρχει κατανόηση γιατί είναι δύσκολη στιγμή».

Χωρισμός βόμβα για την Κατερίνα Καινούργιου!