Βίκυ Καγιά: Έφυγε από την Αθήνα και είχε μαζί της πρόσωπο "φωτιά"! Με ποιον ταξίδεψε;

Έκαναν μαζί διακοπές!

Βίκυ Καγιά: Έφυγε από την Αθήνα και είχε μαζί της πρόσωπο

Η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να περάσει τις διακοπές της στην εξοχή και έτσι έφυγε από την Αθήνα ωστόσο δεν ήταν μόνη της! Είχε μαζί της ένα πρόσωπο σκέτη "φωτιά"! Μάθετε εδώ με ποιον ταξίδεψε το γνωστό μοντέλο!

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές συνεχίζονται για την Βίκυ Καγιά, η οποία θέλησε να ξεφύγει από την Αθήνα και έτσι επισκέφθηκε την Αγοριανή Παρνασσού.

Μαζί της όμως είχε και τη φίλη της, Ζενεβιέβ Μαζαρί. Οι δύο κυρίες είναι πολύ καλές φίλες και η σχέση τους δεν περιορίζεται στη συνεργασία τους στο GNTM.

Θυμίζουμε ότι λίγο μετά το τέλος του GNTM, η Βίκυ Καγιά είχε μία δικαστική περιπέτεια!

Βίκυ Καγιά: Την είδαμε πάνω στην πασαρέλα και δεν την αναγνωρίσαμε! Με μαύρο φόρεμα και άλλο πρόσωπο!

Πάνω στην πασαρέλα είδαμε την Βίκυ Καγιά και δεν την αναγνωρίσαμε μέσα στο μαύρο φόρεμα της. Τότε, είχε άλλο πρόσωπο και μαλλιά.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της στον χώρο της showbiz ως μοντέλο και συνεργάστηκε με σπουδαίους οίκους μόδας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τα παλιά και συγκεκριμένα από επιδείξεις μόδας όπου έχει λάβει μέρος.

Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία της από fashion show στο Παρίσι και έδειχνε κούκλα με το μαύρο maxi φόρεμα της με τις διαφάνειες. Ωστόσο, αν βλέπαμε την φωτογραφία χωρίς να δούμε ποιος την ανάρτησε δεν θα την αναγνωρίζαμε εύκολα. Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και η Βίκυ Καγιά έχει αλλάξει το χρώμα αλλά και το μήκος των μαλλιών της.

Βίκυ Καγιά πασαρέλα μαύρο φόρεμα

Βίκυ Καγιά: Η "δίδυμη αδερφή" της τώρα είναι αγνώριστη στο πρόσωπο! Φωτογραφίες - απόδειξη!

Θυμάστε την κοπέλα που έλεγαν όλοι πως είναι η "δίδυμη αδερφή" της Βίκυς Καγιά; Τώρα είναι αγνώριστη στο πρόσωπο κι έχουμε φωτογραφίες - απόδειξη!

Αναφερόμαστε φυσικά στο κορίτσι που είχε λάβει συμμετοχή στο "Next Top Model", στην Ιωάννα Παπαγιάννη!

Από τότε που ξεκίνησε να προβάλλεται στην τηλεόραση είχε γίνει ντόρος πως μοιάζει σαν δυο σταγόνες βροχή με την παρουσιάστρια και δεν είχαν και άδικο!

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε λευκό φόρεμα κι όλοι κοιτούσαν τα... φτερά που είχε στο τέλος! Βγαλμένο από παραμύθι...

Βίκυ Καγιά: Η

Βίκυ Καγιά: Η

Βίκυ Καγιά: Η

Βίκυ Καγιά: Η

Η αλήθεια είναι πως σε νεότερη ηλικία έμοιαζαν πάρα πολύ! Τώρα, όμως, με το πέρασμα του χρόνου, οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο προφίλ της μας... ξένισαν λίγο γιατί φαίνεται κάπως διαφορετική!

Βίκυ Καγιά: Η

Βίκυ Καγιά: Η

Βίκυ Καγιά: Η

Μπορεί να φταίει το μαλλί... Εσείς τι λέτε;