Δύσκολες ώρες για την Υβόννη Μπόσνιακ! Η απώλεια που την τσάκισε!

Θρηνεί το θάνατο με σπαρακτικές αναρτήσεις!

Δύσκολες ώρες για την Υβόννη Μπόσνιακ! Η απώλεια που την τσάκισε!

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Υβόννη Μπόσνιακ μιας και το 2020 φαίνεται πως δεν μπήκε καθόλου καλά για εκείνη! Αυτή είναι η απώλεια που τον "τσάκισε"!

Η σχεδιάστρια "έχασε" το ένα από τα δύο σκυλάκια της, τον Bugs, ο οποίος ήταν αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς του.

Φυσικά στο πλευρό της βρίσκεται και ο αγαπημένος της Αντώνης Ρέμος αλλά και αρκετοί διάσημοι φίλοι της, οι οποίοι έσπευσαν να της συμπαρασταθούν κάτω από τη δημοσίευση που έκανε για το χαμό του σκυλιού της.

Μάλιστα τα δύο αυτά σκυλάκια, τα μεγάλωσε μαζί με την κόρη της, την οποία σας δείξαμε πρόσφατα και έχει γίνει μία κανονική δεσποινίδα!

Υβόννη Μπόσνιακ: Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδούσε και εκείνη δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω του!

Νυχτερινή έξοδο πραγματοποίησε ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ. Όταν εκείνος ξεκίνησε να τραγούδι, εκείνη δεν πήρε τα μάτια της από πάνω του.

Το ζευγάρι είναι full ερωτευμένο και φαίνεται σε κάθε δημόσια εμφάνιση, αλλά και σε διάφορες στιγμές τους που μοιράζονται στα social media.

Προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο συχνά τους βλέπουμε σε δημόσιες εξόδους.

Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος μετρούν δέκα χρόνια πορείας και ένα χρόνο γάμου και ο έρωτας τους μένει ακόμη ζωντανός και δυναμώνει.

Χθες, διασκέδασαν στο Romeo club όπου απόλαυσαν τον Θοδωρή Φέρρη. Μάλιστα, όταν ο Αντώνης Ρέμος έπιασε το μικρόφωνο και ξεκίνησε να τραγουδά, η σύζυγος του δεν πήρε τα μάτια της από πάνω του, καθώς είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του.

Υβόννη Μπόσνιακ Αντώνης Ρέμος έξοδος εμφάνιση

Υβόννη Μπόσνιακ Αντώνης Ρέμος έξοδος εμφάνιση

Υβόννη Μπόσνιακ Αντώνης Ρέμος έξοδος εμφάνιση

Υβόννη Μπόσνιακ: Απλά ακομπλεξάριστη κατέβηκε από το σκάφος με τις "παντοφλίτσες" της!

Απλά ακομπλεξάριστη κατέβηκε από το σκάφος η Υβόννη Μπόσνιακ με τις "παντοφλίτσες" της, στη Μύκονο, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Αντώνη Ρέμο.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε το μοντέλο έκανε την εμφάνιση της σε παραλία του νησιού με λευκά παπουτσάκια που θύμιζαν πολύ παντόφλες. Όπως και να έχει πάντως ήταν μια κούκλα, όπως κάθε φορά.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Υβόννη Μπόσνιακ στο νησί των ανέμων με casual look να είναι με μια φίλη της, ενώ στην συνέχεια να συναντά στο σκάφος τον Αντώνη Ρέμο.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το σκάφος του ζευγαριού, αφού ο φακός είχε "τσακώσει" και τον Αντώνη Ρέμο πριν λίγες ημέρες.

Υβόννη Μπόσνιακ στη Μύκονο

Υβόννη Μπόσνιακ στη Μύκονο

Υβόννη Μπόσνιακ στη Μύκονο

Υβόννη Μπόσνιακ στη Μύκονο