Γιώργος Λιάγκας: Ο χειμερινός κολυμβητής ανέλαβε δράση! Έκανε το πρώτο μπάνιο του 2020!

Δεν τον νοιάζει το κρύο!

Γιώργος Λιάγκας: Ο χειμερινός κολυμβητής ανέλαβε δράση! Έκανε το πρώτο μπάνιο του 2020!

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν υπολόγισε στιγμή το κρύο και έκανε το πρώτο του μπάνιο για το 2020 στα παγωμένα νερά! Ο χειμερινός κολυμβητής ανέλαβε για μία ακόμη χρονιά δράση και έκανε την πιο τολμηρή βουτιά!

Η αγάπη του παρουσιαστή για τη θάλασσα είναι γνωστή και ο ίδιος δεν κρύβει λεπτό τη λατρεία του στην κολύμβηση το χειμώνα!

Έτσι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε μερικές σκέψεις με τους διαδικτυακούς του φίλους για την πρώτη βουτιά του 2020.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε:

Να θυμίσουμε πως ο παρουσιαστής περνάει δύσκολες ώρες μιας και βρίσκεται σε ανοικτή διαπραγμάτευση με το ΕΣΡ για το πρόστιμο που του επιβλήθηκε.

Γιώργος Λιάγκας: Για μπάνιο ο χειμερινός κολυμβητής! Μαγευτική η φωτογραφία που ανέβασε!

Ο Γιώργος Λιάγκας πήγε για μπάνιο, όντας ένας πολύ καλός χειμερινός κολυμβητής! Μαγευτική είναι και η φωτογραφία που ανέβασε!

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει παρά το φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας του προσπαθεί να βρίσκει λίγο χρόνο για την προσωπική του ζωή και να κάνει πράγματα που του αρέσουν!

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι γνωστό πως είναι χειμερινός κολυμβητής και πρόκειται για ένα χόμπι που λατρεύει!

Γιώργος Λιάγκας: Ευχάριστες εξελίξεις στον ΣΚΑΙ για τον παρουσιαστή! Μόλις έγινε γνωστό...

Έτσι, σήμερα βρήκε την ευκαιρία και πήγε να κάνει τις βουτιές του στην πιο κοντινή παραλία και επί της ευκαιρίας τράβηξε μια μαγική φωτογραφία και μας πλάνεψε!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Γιώργος Λιάγκας

Γιώργος Λιάγκας: Απογευματινό μπάνιο στην Βουλιαγμένη!

O Γιώργος Λιάγκας είναι χειμερινός κολυμβητής και παρά το κρύο κάνει τις βουτιές του στη θάλασσα! Σήμερα τι κι αν ο καιρός μας τα χάλασε, αυτό δεν τον πτόησε και πήγε στην Βουλιαγμένη.

Η περιοχή είναι η αγαπημένη του, καθώς οι περισσότερες φωτογραφίες του είναι από εκεί.

Μπορεί ο καιρός να ήταν συννεφιασμένος και να έπεσαν μερικές σταγόνες βροχής, ωστόσο, η θάλασσα ήταν "λάδι"!

Ο Γιώργος Λιάγκας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία από το μαγευτικό τοπίο που βρισκόταν και έκανε το μπάνιο του στη θάλασσα.

undefined