Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Περιμένει τελικά το παιδί του Snik; Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη!

Τι συμβαίνει τελικά;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Περιμένει τελικά το παιδί του Snik; Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη!

Τι συμβαίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Περιμένει τελικά το παιδί του Snik; Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη!

Είναι παράφορα ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Αν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik διανύουν την καλύτερη φάση της σχέσης τους, η εγκυμοσύνη δεν είναι προς το παρόν στο μενού της ευτυχίας τους όπως επιβεβαιώνουν στην Real News πηγές του ζευγαριού.

Το σύνολο που φορούσε η κριτής στον τελικό του GNTM, τόνιζε λίγο την κοιλίτσα της και πυροδότησε τις φήμες για εγκυμοσύνη.

Οι φήμες πήραν «φωτιά» αφού πρόκειται για ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια της showbiz αυτή την στιγμή. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, ωστόσο αγαπούν τα παιδιά και τα θεωρούν καρπούς του έρωτα ανάμεσα σε δυο ανθρώπους.

Μάλιστα το μοντέλο φαίνεται να είναι και αρκετά ενοχλημένο από αυτές τις φήμες.

«Είναι σημαντικό να έχεις σύντροφο που σε βοηθάει σε αυτό που κάνεις. Όποιος έχει κάποιον που τον σαπορτάρει είναι δυνατός. Θέλεις έναν ώμο να ακουμπήσεις κάποια στιγμή να πεις δυο τρία πράγματα. Αυτό για εμένα είναι έρωτας και αγάπη. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα προσωπικά μου και είμαι πολύ καλά» δήλωσε πρόσφατα ο Snik.

«Δεν δουλεύω και στην NASA. Όλοι μπορούμε να συνδυάσουμε την δουλειά με κάτι όμορφο που θα μας συμβεί. Όλα στο μυαλό μας είναι και αν θέλουμε μπορούμε να το προσπαθήσουμε.

Έχει τύχει να περάσω περίοδο της ζωής μου που ήμουν ολοκληρωμένη μόνο με την δουλειά. Δεν είμαι ποια σε αυτή την φάση. Τώρα χρειάζομαι και άλλα πράγματα για να είμαι ολοκληρωμένη. Έχω μάθει να επενδύω σε εξαιρέσεις. Επενδύστε λίγο στην εξαίρεση του κανόνα και θα περάσετε πολύ καλά» είχε δηλώσει το μοντέλο.

Οι δυο τους έχουν κάτι δυνατό και διανύουν τις πιο όμορφες στιγμές στην ζωή τους. Ακόμη και αν βρίσκονται στο απόγειο της καριέρας τους βρίσκουν χρόνο να ταιριάξουν την επαγγελματική επιτυχία με την προσωπική ευτυχία.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό το ζευγάρι παρόλο που δεν είναι πολύ καιρό μαζί, έχει αποφασίσει να μένει μαζί στο σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Snik: Με αυτή την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «έχασε» το μυαλό του! Είχε άνοιγμα στο στήθος...

Με αυτή την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ο Snik «έχασε» το μυαλό του, όταν είδε το άνοιγμα που είχε στο στήθος η φόρμα της.

Το μοντέλο σε όλα τα επεισόδια του GNTM είχε πραγματοποιήσει looks που μας άφηναν με το στόμα ανοιχτό. Επέλεγε ρούχα που αναδείκνυαν τα χαρακτηριστικά της και το άψογο κορμί της.

Μια εμφάνιση της που είχε προκαλέσει εγκεφαλικά, ήταν αυτή με το μίνι φόρεμα της με παγιέτες, το οποίο είχε συνδυάσει με ροζ σακάκι.

Σε μια φωτογραφία της στο Instagram, όπου πόζαρε με μαύρη ολόσωμη φόρμα με άνοιγμα στο στήθος, ο Snik δεν μπόρεσε να μην της σχολιάσει.

Η φατσούλα που της έγραψε, τα λέει όλα...

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφάνιση