Σίσσυ Χρηστίδου: Έβαλε στα πόδια της καφέ κρέμα! Όταν δεις γιατί, θα το κάνεις κι εσύ!

Αδιανόητο!

Σίσσυ Χρηστίδου: Έβαλε στα πόδια της καφέ κρέμα! Όταν δεις γιατί, θα το κάνεις κι εσύ!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έβαλε στα πόδια της καφέ κρέμα! Όταν δεις γιατί, θα το κάνεις κι εσύ αφού πρόκειται για top tip! Μπράβο της πάντως γιατί αν μη τι άλλο, είναι ακομπλεξάριστη...

Η παρουσιάστρια, εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ μετά τις διακοπές της στην Φιλανδία! Έβαλε το μπλε της φόρεμα, τα εντυπωσιακά της παπούτσια και το πλατό του Open tv έλαμψε!

Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου χρειάστηκε κάποια... βοήθεια προκειμένου να φαίνεται πιο μαυρισμένη! Έβαλε λοιπόν στα πόδια της καφέ κρέμα και αμέσως πήρε χρώμα! Μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram σχετικό στιγμιότυπο, θέλοντας να αυτοσαρκαστεί!

Ιδού:

Σίσσυ Χρηστίδου κρέμα στα πόδια

Έχετε δει και όλο το καμαρίνι της;

Σίσσυ Χρηστίδου: Όλοι κοιτούσαν τα πόδια της! Αυτή είναι η μπότα που "τράβηξε" όλα τα μάτια...

Όλοι κοιτούσαν τα πόδια της Σίσσυς Χρηστίδου! Αυτή είναι η μπότα που "τράβηξε" όλα τα μάτια και βρίσκεται μάλιστα τώρα σε προσφορά!

Είναι μια από τις πιο λαμπερές παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz κι έχει απίστευτο στιλ! Με κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα κι εμείς λατρεύουμε να σας προτείνουμε αυτά που φοράει!

Στην εκπομπή της πρόσφατα εμφανίστηκε με μια υπέροχη μαύρη over the knee μπότα και την βρήκαμε για να την αγοράσετε κι εσείς!

Σίσσυ Χρηστίδου: Με λουλουδένιο φόρεμα έκλεψε τις εντυπώσεις στο σχολείο των παιδιών της!

Είναι από τη συλλογή Migato - έτσι κι αλλιώς λατρεύει τη συγκεκριμένη εταιρεία και κοστίζει τώρα με την προσφορά 69 ευρώ από 80!

Σίσσυ Χρηστίδου: Όλοι κοιτούσαν τα πόδια της! Αυτή είναι η μπότα που

Θα την βρεις εδώ

Σίσσυ Χρηστίδου: Έβαλε κολάν με διαφάνεια στα πόδια της! Έδειξαν πιο μακριά από ποτέ, οι μπότες ξεπούλησαν!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έβαλε κολάν με διαφάνεια στα πόδια της! Έδειξαν πιο μακριά από ποτέ, οι μπότες ξεπούλησαν και αυτό το look μπορείς να το βάλεις μέχρι και στα χιόνια άφοβα!

Η παρουσιάστρια του Open tv, έχει κάνει φέτος τις καλύτερες εμφανίσεις της με διαφορά! Η Σίσσυ Χρηστίδου, που έχει αδυνατίσει αρκετά, όπως σου έχουμε ξαναγράψει, ξέρει ακριβώς τι να βάλει για να δείχνει κομψή αλλά να είναι και άνετη!

Πρόσφατα, ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία φοράει κολάν με διαφάνεια και μπότες με γουνάκια από την ugg! Οι μπότες ξεπούλησαν και φέτος, όπως κάθε χρόνο και αν πας στα χιόνια copy the look και δεν θα χάσεις! Δείτε την σχετική φωτογραφία: