Πέθανε η Έρρικα Μπρόγιερ

Από καρκίνο!

Πέθανε η Έρρικα Μπρόγιερ

Έκτακτη είδηση καθώς πέθανε πριν λίγο η Έρρικα Μπρόγιερ.

Πέθανε σε ηλικία 77 ετών έπειτα από σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο η γνωστή ηθοποιός του Ελληνικού κινηματογράφου Έρρικα Μπρόγιερ.

Στις 8 Δεκεμβρίου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, παραγωγός του μιούζικαλ «Η Παριζιάνα», ανακοίνωσε πως η Ερρικα Μπρόγιερ που συμμετείχε ως guest στην παράσταση θα απουσίαζε για λίγο καιρό από τη θέση της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» και το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, η επιτυχημένη χορεύτρια και ηθοποιός παρέμενε νοσηλευόμενη στην εντατική μονάδα θεραπείας, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, Σάντρα. Ο πρώην σύζυγός της, Κώστας Βουτσάς, έχει ζητήσει να ενημερώνεται καθημερινά για την εξέλιξη της υγείας της.

Εντωμεταξύ ο Κώστας Βουτσάς πρώην σύζυγος της περνούσε δύσκολες ώρες με την κατάσταση υγείας της.

Έφυγε" από τη ζωή πασίγνωστη ηθοποιός! Την αγαπήσαμε μέσα από λατρεμένη σειρά!

"Έφυγε" από τη ζωή πασίγνωστη ηθοποιός! Μεγάλη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο! Την αγαπήσαμε μέσα από λατρεμένη σειρά!

Συντετριμμένοι συγγενείς, συνάδελφοι και θαυμαστές!

Ο λόγος για την Σέλι Μόρισον, που πέθανε την Κυριακή, όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης της. Η 83χρονη ηθοποιός είχε γίνει γνωστή για τον ρόλο της στη σειρά “Will & Grace”. Όπως ανακοινώθηκε, η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai, στο Λος Άντζελες, από καρδιακή ανεπάρκεια έπειτα από σύντομη ασθένεια.

ηθοποιός πέθανε

Οι φίλοι της έσπευσαν να δώσουν τα συλλυπητήριά τους, ο Eric McCormack, που ενσάρκωσε τον Will έγραψε: "Ήσουν μια όμορφη ψυχή και μια υπέροχη ηθοποιός. Η δουλειά σου ως Rosario, σεζόν με τη σεζόν, ήταν αληθινή και ξεκαρδιστική", ενώ η Debra Messing, που έπαιζε την Grace στη σειρά έγραψε στο twitter: “Τι απώλεια Σέλι... Η αγαπημένη μας Rosario πέθανε. Ήταν ένας χαρακτήρας που εκτείνεται στις δεκαετίες και θα είναι πάντα η αγαπημένη μας Rosie. Την αγάπη μου σε όλη την οικογένεια".